Rådgivere Sikkerhet

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, design og teknikk. Vi er sterkt forankret i Nord-Europa, Russland, Midt-Østen og England. I Norge har vi mer enn 1300 medarbeidere fordelt på 28 kontorer.

Vår virksomheten består av 10 000 medarbeidere som er opptatt av å skape nye og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring.

Stor grad av handlefrihet gir våre medarbeidere rom for å utvikle kreative og individuelle løsninger. I Rambøll ønsker vi mangfold velkommen og danner flerfaglige team for å fremme inspirerende løsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist26.04.2012

Tekniske systemer i Oslo har nærmere 50 medarbeidere innen IKT, Elektro, VVS og energi og lysdesign. På grunn av økt oppdragsmengde innen IKT, ønsker vi å forsterke våre ressurser innenfor fagområdet. Rambøll har RI, inkl. alle tekniske fag for det nye Nasjonalmuseet. Der er det svært krevende og interessante oppgaver innenfor sikkerhet.

Vi søker IKT rådgivere med erfaring fra planlegging og prosjektering innenfor tradisjonelle sikkerhetssystemer og objektsikring:

  • Vi behøver rådgivere med kompetanse på systemene som benyttes for sikring av bygg: brannalarm, talevarsling, adgangskontroll, innbruddsalarm og ITV (kameraovervåking).
  • Vi behøver også spesialkompetanse på objektsikkerhet for å styrke vår evne til å finne de gode løsningene for Nasjonalmuseet.
  • Kompetanse på risiko- og sårbarhetsanalyse, og erfaring fra anskaffelsesprosesser vil være vil være en fordel.

 

Dine egenskaper:
Rambøll legger stor vekt på tverrfaglighet og på å etablere gode team for å gi kunden løsninger som fungerer. Rambøll søker derfor rådgivere med lyst til å arbeide innenfor faget, med god kompetanse og prosjekterfaring og som trives med å arbeide i et entusiastisk, hyggelig og tverrfaglig miljø. Vi ønsker åpne og kontaktskapende medarbeidere.

 

Utdannelse:
Ingeniør / Sivilingeniør / Master eller tilsvarende.

Rambøll i Oslo holder til på Skøyen i lyse og trivelige lokaler med god offentlig kommunikasjon og parkeringsmuligheter.

 

Vi tilbyr:

  • God mulighet for personlig og faglig utvikling gjennom interne og eksterne kurs.
  • Moderne prosjekterings-, beregnings- og konstruksjonsverktøy, inkl. BIM.
  • Deltakelse i spennende tverrfaglige prosjekter.
  • Et spennende og kreativt kompetansemiljø.
  • Hyggelige og sosiale kollegaer.
  • Konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger.

 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stillingen!

Velkommen som søker!

Vis flere stillinger: