Ny kjededirektør i ProffPartner

Britt Aas Fidjestøl er ny kjededirektør for ProffPartner i Norge og Sverige. Hun har 17 års erfaring med salg og ledelse, primært fra ulike roller hos Hewlett-Packard (HP).

Fidjestøl har ledet flere av forretningsområdene i HP Norge, deriblant print- og bildebehandlingsdivisjon og server- og lagringsdivisjon. Fidjestøl har i tillegg hatt ansvaret for satsning på samfunnsansvar og synliggjøring av HP som en inkluderende arbeidsgiver. Hun er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

– Jeg er glad og stolt over å ha Britt på laget. Hun har en unik kombinasjon av «stå-på-vilje» og ledererfaring som vil gi verdifulle bidrag til ansatte, partnere og kunder. Vi har jobbet sammen tidligere og det er en glede å ha henne på laget igjen, sier Knut Thjømøe, adm. dir. i JerniaGruppen.

– ProffPartner har mange dyktige medarbeidere med lang erfaring og høy kompetanse. Sammen skal vi iverksette initiativ som styrker ProffPartners posisjon som den mest kompetente og kvalitetsbevisste leverandøren for proffmarkedet, sier Fidjestøl.

– Vi skal ta i bruk nye IT-løsninger for å få til det vi ønsker, og jeg opplever at ledelsen i Jernia er fremoverlent når det gjelder å gjøre de nødvendige investeringene. Jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle ProffPartner i tiden fremover, sier Fidjestøl.