BoligPartner lanserer ny huskatalog

I forrige uke lanserte BoligPartner ny huskatalog på Scandic Hotell på Hamar.

– BoligPartners mål med den nye katalogen, er at den skal skille seg ut fra andre huskataloger. Vi har designet en katalog som ser lekker ut og som skal gi inspirasjon til realisering av boligdrømmen, sier markedsføringssjef Gunn Furulund Haugen.

BoligPartners nye huskatalog består av totalt 47 husmodeller hvorav 10 modeller er helt nye. I tillegg har hele det øvrige boligsortimentet blitt redesignet, og flere av BoligPartners aller mest moderne hus har blitt forbedret ytterligere. Katalogen er ment som en idébok, og illustrasjonene skal være et utgangspunkt for kunden.

– Vi vet at våre kunder også bestiller huskataloger fra andre husleverandører. Derfor har vi laget et kvalitetsprodukt som vi er veldig stolte av. Når kunden sitter i sofaen med flere huskataloger foran seg, skal BoligPartners katalog uttrykke kvalitet, design og dyktighet, sier Haugen.

– Vi har også lagt stor vekt på å få frem vår arkitekttjeneste. De aller fleste av kundene våre gjør egne tilpasninger på boligen. Vi strekker oss langt for at boligen skal bli akkurat slik kunden vil ha den, sier Haugen.

BoligPartner har en rekke ganger vunnet priser for sine huskataloger, og senest med den forhenværende katalogen som ble produsert i 2010. BoligProdusentene kåret da katalogen til Årets Huskatalog 2010 under BoligKonferansen.

– Vi var veldig stolte av den forrige katalogen. Men vi visste at vi kunne lage noe enda bedre. Derfor har vi endret stort sett alt i den nye katalogen – inkludert format, omslag og samtlige illustrasjoner. Vi har også designet en gaveeske som katalogen ligger inni, slik at de som bestiller katalogen skal få følelsen av å få en bok det er verdt å ta vare på, sier Haugen.

– I tillegg har vi fått med tre hjemme-hos-reportasjer. Tre familier har åpnet dørene til hjemmene sine, og deler erfaringer fra kjøps-og byggeprosessen. Dette vil nok være interessant lesning for andre som ønsker å bygge hus, legger hun til.

I huskatalogen har syv av ni nye husmodeller har kommet til i BoligPartners Moderne-serie.

– Vi har lagt vekt å utvikle eneboliger med et moderne formspråk og uttrykk. Flere av de nye husene våre har store takterrasser – andre igjen, er komplette boliger på ett plan som kan leveres med pulttak eller flatt tak – alene, i kjede eller som del av atriumsbebyggelse, sier Haugen.

Katalogen er utviklet egenhendig av BoligPartners egen markedsavdeling.