Falck med boligalarm til privatmarkedet

Falck, tidligere Falken, var Norges største leverandør av boligalarm inntil alarmvirksomheten i 2004 ble fisjonert til Group 4 Securicor (G4S). Mandag 5. mars lanserte Falck igjen boligalarm, med fokus på privatmarkedet.

Falck lanserer boligalarm til privatmarkedet og leverer et FG-godkjent, trådløst alarmsystem av høy kvalitet. I tillegg er det utarbeidet et helhetlig sikkerhetskonsept som ivaretar kunden både før, under og etter hendelser som kan true tryggheten i hjemmet, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Formålet er at kunden alltid skal føle seg trygg i eget hjem og får i tillegg til markedets mest moderne alarmsystem, blant annet tilgang til online innbo- og verdiregister, samt gratis psykologisk rådgivning og advokatbistand. Produktlanseringen innebærer landets mest innholdsrike alarmpakke.

– Vi er spesialister på boligalarm, og vår målsetning er alltid å gi kundene våre mer enn de forventer, sier Finn Tvedt, salgs- og markedsdirektør i Falck.

Falck skreddersyr løsninger til ulike familie- og boligsituasjoner, og har produkter for varsling av brann og innbrudd, vann-, gass- og CO-lekkasje, samt egne detektorer for de med kjæledyr.

Lang erfaring
Falck har en lang tradisjon for trygghet og sikkerhet og har siden 1906 levert trygghetsrelaterte tjenester under mottoet ”Hurtig hjelp er dobbel hjelp”.

I 1982 startet selskapet med å levere boligalarm til privatmarkedet. Trygghet og sikkerhet er kjernen i virksomheten, og bak teknologien står en organisasjon med mer enn 100 års erfaring i å levere trygghet til kundene.

– Etter åtte år på sidelinjen er det naturlig for oss å starte opp igjen med de samme verdiene og det samme fokuset. Med store avdelinger i alle de største byene og mindre lokalkontorer i distriktene, oppnår vi lokal forankring og kommer tett på kundene våre, sier administrerende direktør i Falck, Peter Sinervo.

Undersøkelser viser at kundene har stor tillit til Falcks merkenavn. De siste åtte årene har Falck regelmessig mottatt kundehenvendelser på alarm.

– Kundene er våre viktigste ambassadører, og det er viktig for oss at de føler seg trygge når de velger å kjøpe boligalarm fra Falck, avslutter Sinervo.

Falck er representert i 31 land på fem kontinenter og har over 23 000 ansatte. Virksomheten har fire forretningsområder: Assistanse, Redning, Healthcare og Trening.