Hydraulisk beitepusser til gravemaskinen

Wee Trading lanserer nå en hydraulisk drevet beitepusser tilpasset gravemaskinen. Dermed kan det ryddes i nærmest utilgjengelig mark.

En beitepusser rydder effektivt i landskapet når våren kommer, men hengende bak en traktor kommer ikke beitepusseren til over alt. Denne utfordringen kan løses med lanseringen av italienske Cangini Benne Trincia T100, en 100 cm lang og 130 kg lett beitepusser. Den nye beitepusseren er nemlig hydraulisk og konstruert for bruk på gravemaskiner. Det gjør den mobil og brukervennlig i vanskelig terreng, så som i veiskråninger, på anleggsplasser, ved bergknauser eller i skogholt. En hevbar beitepusser som denne kan også brukes til hekktrimming i hagen.

– Utfordringen med hydrauliske redskap er at de ofte krever mye olje, noe som gjør det vanskelig å operere andre hydrauliske funksjoner samtidig. Trincia T100 er konstruert for oljekapasitet ned i 40 liter, noe som betyr at relativt små gravemaskiner eller hjullastere kan operere beitepusseren uten disse utfordringene, forteller maskinansvarlig i Wee Trading, Jan Sigurd Bakken.

Behovene vil likevel variere avhengig av bruk og størrelse på gravemaskinen. Dette løses ved at Wee Trading skreddersyr beitepusserne uansett preferanse. Standardmodellen T100 koster fra kr. 27 000 + mva.