Byggmann tilbyr oppdaterte entreprisekontrakter

Gjennom BmOffice kan Byggmann nå tilby sine medlemmer alltid oppdaterte entreprisekontrakter fra Standard Online.

Systemet baserer seg på en avtale med Standard Norge og omfatter både forbrukerkontrakter og profesjonelle entreprisekontrakter. Via kjedens eget bransjesystem, BmOffice, blir siste versjon av kontraktsblankettene automatisk lastet ned ved opprettelse av nytt prosjekt. På denne måten vet medlemmene i Byggmann at de alltid bruker de nyeste kontraktsblanketter.

- Altfor mange bruker gamle eller foreldete kontrakter, enten fordi de mangler tilgang til nyere, eller for å spare penger. Det rare er at mange kontraktsparter ser ut til å godta dette, sier driftssjef i Byggmann, Torbjørn Grønningsæter.

Løsningen ble lansert på Byggmann sitt årsmøte tidligere denne måneden, og ble godt mottatt av medlemmene.

- Vi har tatt løsningen et skritt videre, og sørger for at alle relevante prosjektdata automatisk fylles ut i kontraktene. Nye data som tilføres en kontraktsblankett tas vare på lokalt, og bidrar til enda raskere utfylling av neste blankett man fyller ut i samme prosjekt, legger Grønningsæter til.

- Dette er både en trygghet og en god hjelp for oss i hverdagen, i tillegg til å være en kostnadsbesparels”, sier Jostein Ryland i Ryland Bygg AS, medlem i Byggmann i Sogn og Fjordane. Han mener også at avtalen innbærer en gunstig fastprisavtale pr. kontrakt.

Byggmann har i mange år utviklet sitt eget bransjesystem for sine medlemmer.