Grav deg ned i Zaxis-5

I forbindelse med lanseringen av den nye gravemaskinserien Zaxis-5 har Hitachi laget en interaktiv nettside hvor man finner alt av informasjon om de nye maskinene.

Henrik Anholt, salgssjef i Nasta, forteller at man på nettsidene enkelt vil kunne finne svar og fotografier innenfor områder den enkelte er opptatt av. Det er blant annet informasjon om førerkomfort og sikkerhet, vedlikehold, produktivitet og bærekraftighet. Siden inneholder også en funksjon for 360 graders visning av maskinene og bildegalleri og foto/bakgrunnsbilder for nedlastning.

Hitachi vil lansere modellene ZX250LC-5, ZX290LC-5, ZX350LC-5 og ZX470LCH-5 under Intermat i Paris som avholdes 16-21 april. Nasta følger hakk i hel og lover Norgeslansering av modellene under årets Vei & Anlegg 9-13 mai.

- Vi har hatt en såkalt premass (red.anm Pre/Før masseproduksjon) maskin av modellen ZX250LC-5 på teknisk demo i Norge siden november. Dette er gjort for å kvalitetssikre at maskinen er tilpasset norske forhold og følgelig gir et problemfritt maskinhold for norske kunder fra dag én. Tilbakemeldingene fra vår tekniske avdeling og sjåførene er meget gode. Superlativene fra både teknisk og de 10 kundene som har hatt maskinen på demo har sittet såpass løst at vi sitter igjen med en følelse av at Hitachi denne gangen har truffet svært nære den berømte innertieren, melder salgssjef i Nasta, Henrik Anholt.