Tveit og Hafnor best i Norgeshus

Det var Norgeshus Tveit og Hafnor som stakk av med den gjeveste prisen, Årets Norgeshusforhandler, da boligkjeden avholdt kongress i Ålesund sist helg.

Byggefirmaet fra Sandnes oppnådde i fjor en omsetning på 32 millioner kroner og bygger årlig 7 til 14 boligenheter.

Bedriften ble hedret for sin innkjøpslojalitet og utstrakte bruk av tekniske tjenester fra boligkjedens hovedkontor. Videre ble det anført at Norgeshusprofilen er godt markedsført.

Videre ble bedriften hedret for at den har vært en pådriver i sin region, Sone Vest, for samarbeid mellom forhandlerne og for å ha tatt initiativ til felles markedsføring samt innkjøp av hettegensere for å skape interesse for byggenæringen blant ungdomsskolelever.

Seieren ble vunnet i konkurranse med forhandlerkollegene Norgeshus Haugebo og Norgeshus SK Bygg.

Passivhus
Prisen for Årets Prosjekt 2011 gikk ikke uventet til passivhuset Løvset med Norgeshus Gauldal Bygg som utbygger. Bygget har fått mye medieomtale det siste året og er behørig presentert på bygg.no.

Prosjektet ble berømmet for arkitektens flott tilpasning av boligen til tomten. Huset satte salgsrekord med 5,6 millioner kroner i kommunen Melhus som sørget for et godt resultat for entreprenøren.

Prosjektet ble gjennomført i nært samarbeid med hovedkontoret til Norgeshus med Anne Marit Storler som arkitekt, mens teknisk sjef Snorre Bjørkum bidro til de gode tekniske løsningene.

Markedsføringspris
Prisen som Årets markedsfører gikk til Norgeshus Jos Bygg som holder til på Dal på Øvre Romerike.

Bedriften har allerede lagt ut to såkalte nyutviklede konseptboliger for salg. Videre kan det 11 år gamle byggefirmaet skilte med god medieomtale i Romerikes Blad da byggetilsynet sjekket en byggeplass i Nannestad hvor alt ble avdekket å være på stell. Firmaet ledes av Jon-Olav Sigvartsen som dessverre var forhindret fra å være til stede for å motta prisen.

Stolt leverandør
En tydelig glad og stolt salgsdirektør Torgeir Askvik i Natre Vinduer mottok prisen for Årets leverandør til Norgeshus. Vinneren har ikke tidligere vært blant grossistene i hedersbevisninger hos boligkjedene.

Det er medlemmene i boligkjeden som har stemt fra vinneren som blant annet ble berømmet for hurtige tilbud og konkurransedyktige priser samt at varene blir levert til riktig tid. Videre ble Natre kreditert for å være raske til å rette opp feil og mangler samt for god oppfølging.

Prisen ble vunnet i konkurranse med Glava og Flexit.

Stas på gründeren
På Norgeshuskonferansen ble det også gjort ekstra stas på gründeren Dagfinn Båtvik som fylte 70 år 30. januar samtidig som han erklærte seg for å bli pensjonist. Men helt borte fra Norgeshus blir han nok ikke da han fortsatt sitter i styret og vil besøke hovedkontoret når han har lyst og behov for å kontrollere hvordan det går.

Det vanket mange godord, og sønnene Dag Runar og Benn Asgeir overrakte faren et litografi av den kjente kunstneren Håkon Gullvåg på vegne av forhandlerne. Leverandørene til Norgeshus hadde samlet inn penger til et reisestipend til pensjonist Båtvik.

Barna Dag Runar, Benn Asgeir og Kjellrun hadde gitt faren en sykkel på fødselsdagen. Leca-Stein og sponsorprosjektet Leca, Norcem og Byggeindustrien fulgte opp og tidelte Dagfinn Båtvik en lisens til å sykle Fredagsbirken med sønnene som ledsagere.