Senior prosjektleder

Universell utforming AS ble opprettet i 2009 og leverer arkitekt- og ingeniørrådgivning innenfor universell utforming og tilgjengelighet for alle knyttet til bygg og uteområder. Selskapet er opprettet og eid av de tre organisasjonene Norges Handikapforbund, Norges Blindeforbund og Hørselshemmedes Landsforbund. For mer informasjon, se www.universellutforming.org

FirmaUniversell utforming
Fylke
Søknadsfrist15/04/2012


Universell utforming AS skal styrke sin organisasjon med en senior prosjektleder. Selskapet har oppdrag innenfor tilstandskartlegging, kvalitetssikring og kontroll av planer, utredninger, generell rådgivning og kurs og foredrag. Hovedoppgaven er å yte rådgivning samt gjennomføre prosjekter overfor offentlig sektor og eiendom- og anleggsutviklere. Prosjektlederen skal også bistå daglig leder med strategisk arbeid samt posisjonere selskapet i markedet.

Aktuelle kandidater har ingeniørutdannelse og erfaring fra arbeid med tilgjengelighet for alle. Du har god kjennskap til lover og regelverk innenfor universell utforming. Som person er du selvstendig, tillitsvekkende og du har et engasjement for universell utforming av samfunnet.

Interessenter kan kontakte Dag Holmen-Jensen i ISCO Group, tlf. 22 06 87 00, eller Trine Presterud, daglig leder i Universell utforming AS, tlf. 930 16 217.

Vennligst registrer CV på www.iscogroup.no

 

Henvis gjerne til BYGG.NO i din søknad!

Vis flere stillinger: