Vegplanleggere Tønsberg og Skien

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, design og teknikk. Vi er sterkt forankret i Nord-Europa, Russland, Midt-Østen og England. I Norge har vi mer enn 1300 medarbeidere fordelt på 28 kontorer.

Vår virksomheten består av 10 000 medarbeidere som er opptatt av å skape nye og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring.

Stor grad av handlefrihet gir våre medarbeidere rom for å utvikle kreative og individuelle løsninger. I Rambøll ønsker vi mangfold velkommen og danner flerfaglige team for å fremme inspirerende løsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedTønsberg og Skien
Søknadsfrist22.04.2012

Vi søker nå etter dyktige og fremtidsrettede ingeniører og sivilingeniører som vil arbeide med veg- og baneprosjektering. Stillingene omfatter både prosjektering og ledelse av oppdrag.

·         Erfaren ingeniør/sivilingeniør prosjektering eller prosjektledelse

·         Yngre sivilingeniør til prosjektering

 

 

For etablering av ny vegplanseksjon i Skien:

·         Seksjonsleder veg

 

Avdelingen en del av et tverrfaglig miljø som til sammen teller ca 50 personer bare i Tønsberg. Vi ønsker også å bygge opp et vegplanleggermiljø ved vårt kontor i Skien.  Rambøll benytter alle relevante prosjekteringsprogrammer i sine oppdrag, og har et sterkt fokus på bruk av 3D i prosjektgjennomføringen. Kunnskap og erfaring fra bruk av relevant programvare er nødvendig.

Som ansatt i Rambøll vil du kunne delta i mange av de store samferdselsprosjektene som er under utvikling i Norge. Samlet teller hele infrastrukturmiljøet i Rambøll ca 400 medarbeidere, og 200 av disse er tilknyttet samferdsel. For å utveksle kunnskap og kompetanse har Rambøll etablert egen fagnettverk som samles årlig i ulike fora. Videre har Rambøll, som eneste rådgiver, etablert eget Academy der alle våre ansatte får anledning til å bygge kompetanse både innen oppdragsledelse og fag. Som en av Norges største rådgiverfirma innen fagområdene har vi en rekke store og mindre oppdrag i vår portefølje.

Vi stiller krav til våre medarbeidere mht. redelighet og evne til å gjennomføre oppdrag, og forventer at våre ansatte også setter krav til Rambøll som arbeidsgiver.

Mer informasjon om stillingen får du ved henvendelse til avdelingsleder Kai Midtskogen tlf 97089426.

Vis flere stillinger: