Landskapsarkitekter - Arealplanleggere

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 870 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi
Fylke
Søknadsfrist16.04.2012


Vil du ta sats sammen med oss?
Til vårt fagmiljø innen Areal og Landskap søker vi nye medarbeidere. Vi arbeider godt sammen i et flerfaglig miljø, prosjektene er mange og varierte. Med internasjonalt sammensatte team har vi levert parallelloppdrag med utvikling av en klimanøytral bydel på Brøset i Trondheim, Landskapsplan for Jåttåvågen i Stavanger, KDP Bybane Nord-Jæren. Av andre prosjekter vi er involvert i, kan vi nevne prosjektering av nytt Østfoldsykehus, Detalj og byggeplan for Fellesprosjektet E6/Dovrebanen, Byggeplan for Klingenberggata i Oslo, Skjøteselsplaner for Nasjonale Turistveger, Byggeplan og byggplass oppfølging for Tursti i Svartdalen langs Alna i Oslo, Reguleringsplan for E39 Rogfast, Klimanøytral byutvikling på Furuset, samt Fremtidens Byer i Fredrikstad og Kristiansand. I COWI jobber vi med bærekraftig planlegging og blågrønt nettverk i flerfaglige team.


Ser muligheter?
Landskapsarkitekter/Arealplanleggere
Til våre kontor i Oslo, Stavanger, Fredrikstad og Kongsberg søker vi Landskapsarkitekter og arealplanleggere med overordnet planlegging som spesialfelt. Vi har et bredt spekter av arbeidsoppgaver, vi søker deg som kan jobbe i og lede komplekse planprosesser. I tillegg ønsker vi oss medarbeidere som kan bistå i utarbeidelse av overordnet planer, beskrivelse og tegninger. Du må kunne jobbe god i team. Ønskelig med noe erfaring, nyutdannede med gode datakunnskaper oppfordres likevel til å søke.

Landskapsarkitekter
Til våre kontor i Oslo, Stavanger, Kristiansand, Haugesund, Fredrikstad søker vi Landskapsarkitekter med detaljprosjektering som spesialfelt, du må ha en genuin interesse for detaljer og formgiving. Du må kunne jobbe godt i team, og ha gode datakunnskaper (spesielt 3D). Ønskelig med noe erfaring, nyutdannede med gode datakunnskaper oppfordres likevel til å søke

Helt grønn?
Planteviter/Hortonom/Naturforvalter
Til vårt kontor i Oslo søker vi Planteviter/Hortonom/Naturforvalter med hjerte for det natur og miljø. Vår planteviter trenger nå en ny kollega grunnet stor arbeidsmengde. Vi søker deg som kan jobbe selvstendig og i team meg egne rapporter eller som en del av en større gruppe. Det er ønskelig at du har allsidig bakgrunn innen fagfeltet natur og miljø, med hjerte for det grønne og gjerne med praktisk felt erfaring som naturforvalter eller tilsvarende. Areal og landskapsavdeling har godt samarbeid med de øvrige miljøfagene i COWI og spesielt innen vannmiljø og blågrønt nettverk.

Vi vektlegger
COWI ønsker medarbeidere med evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team. Høy faglig kompetanse, engasjement og ønske om å tilføre våre oppdrag og vårt kontormiljø det lille ekstra er verdsatt.

Arbeidssted
Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Fredrikstad, Kongsberg, Oslo (se annonsetekst).

Vil du vite mer?
Kontakt Janne Walker Ørka, avdelingsleder Areal og Landskap, telefon 909 97 199.

Send søknad
elektronisk via vår hjemmeside http://www.cowi.no/menu/jobs/jobvacancies/Pages/Lstillinger.aspx


For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no / www.cowi.com 

Se eventuelt FINN-kode 33900889.

Vis flere stillinger: