Avdelingsleder

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 870 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi
Fylke
Søknadsfrist16.04.2012


Våre dyktige medarbeidere på sør- og vestlandet trenger en avdelingsleder

Vil du ta sats og utvikle vårt areal-, landskaps- og trafikkmiljø videre?
Våre medarbeidere på sør- og vestlandet (Kristiansand, Stavanger, Haugesund og Bergen) er per i dag ansatt i en landsdekkende areal- og landskapsavdeling. Vi har nå en sterk vekst i dette området, og ser behov for å opprette en egen avdeling. Videre ønsker vi å bygge opp trafikkplanleggingskompetanse i det samme området.

Hva skal du gjøre?
Din fremste oppgave blir å utvikle avdelingen og stimulere til ytterligere vekst. Du vil jobbe med markedsarbeid mot nye og eksisterende kunder, og du vil bidra inn i prosjektene våre. Du vil jobbe tett sammen med våre andre avdelingsledere innen trafikk og areal & landskap, samt andre kompetansemiljøer i COWI.

Hvem søker vi?
Vi ønsker oss deg som er faglig sterk, har evner til å se muligheter, tør å jobbe på lag med andre og bygge opp et større team. Du har evne til å lytte og søke gode løsninger. Du bør ha bakgrunn innen transportplanlegging, landskapsarkitektur eller by- og regionplanlegging. Det er en fordel om du har erfaring fra rådgivingsvirksomhet. Som person er du engasjert og ambisiøs, med sosiale antenner og evne til å skape gode relasjoner.

Hva kan vi tilby?
Vi kan tilby en utfordrende og spennende stilling hvor du vil ha mulighet til å utvikle fagområdet videre i et internasjonalt flerfaglig kompetansemiljø. Vi har et godt sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

Arbeidssted
Stavanger

For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no / www.cowi.com

Vil du vite mer?
Kontakt Janne Walker Ørka, avdelingsleder Areal og Landskap, telefon 909 97 199.

Send søknad
elektronisk via vår hjemmeside http://www.cowi.no/menu/jobs/jobvacancies/Pages/Lstillinger.aspx

Søknadsfrist 16.04.2012.

Se eventuelt FINN-kode 33897496

Vis flere stillinger: