Klart for Byggedagene

Onsdag 21. mars går Byggdagene 2012 av stabelen på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Nærmere 750 personer deltar på dagens arrangement, som også inkluderer ByggeGallaen.

Det er lagt opp til en rekke spennende poster på årets utgave av Byggedagene.

Sentralt under Byggedagene 2012 er å få frem at byggenæringen er et verktøy for fremtidens løsninger. Det er lagt opp til en omfattende utbygging av Norge i årene fremover, og byggenæringen er nødvendig for å gjennomføre dette løftet.

I år vil det i enda sterkere grad enn tidligere bli lagt opp til dialog mellom talerne på scenen og de som sitter i salen. Det blir flere korte debatter, og tilhørerne har mulighet til å komme med spørsmål.

Møteleder på Byggedagene er Audun Lågøyr, direktør næringspolitikk og kommunikasjon i Byggenæringens Landsforening (BNL).

Arrangementet blir åpnet av Jan Halstensen, styreleder i BNL og adm. direktør i Weber Norge. Etter en videoforetelling om byggenæringen i 2020 skal byråd Bård Folke Fredriksen i Oslo kommune snakke rundt temaet ”Slik vil vi utvikle Oslo”. Adm. dir. Kyrre Olaf Johansen (Entra) og konsernsjef Terje Venold (Veidekke) vil tale rundt temaet ”Slik kan vi brukes”.

Videre vil vi få innlegg fra konsernsjef Jan Ove Holmen fra Steen & Strøm, kommunal og regionalminister Liv Signe Navarsete, Petter Eiken, Noel Morrin samt flere andre spennende aktører fra byggenæringen.

På kvelden er det klart for ByggeGalla, med bl.a. utdeling av prisen for Årets Bygg og Årets Anlegg.

På dag to vil buildingSMART styre arrangementet.