Diverse stillinger Rør & Struktur

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2100 medarbeidere og en omsetning på cirka 3 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Orkanger, Oslo, Bergen, Bodø, Göteborg, Stockholm, Stenungsund, Malmö og Murmansk.

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaReinertsen - Avd for prosessanlegg - Rør og Struktur
Fylke
Søknadsfrist15.04.2012

Avdeling for Prosessanlegg, Seksjon for Rør & Struktur, søker personell innen følgende fagområder:

 

-       ANALYSE STÅLKONSTRUKSJONER

-       3D DESIGN STÅLKONSTRUKSJONER

-       3D DESIGN AV RØR OG RØRSTØTTER

-       RØRSTRESS

-        VENTILOPPFØLGING

-       PDMS ADMINISTRASJON

-       OPPMÅLING

-       VEKT & MENGDE

-       FABRIKASJON- OG INSTALLASJONSMETODE

-       LAYOUT OG DISIPLINLEDELSE

 

Større pågående prosjekt i avdelingen er:

 

    * V&M 2014 - Vedlikeholds- og Modifikasjonskontrakt som omfatter plattformene Heidrun, Heimdal, Grane og Troll A/B/C. Dette er en langsiktig kontrakt for Statoil.

    * Tjeldbergodden V&M - omfatter petrokjemianleggene på Tjeldbergodden. Langsiktig kontrakt for Statoil som med opsjoner som varer frem til 2016.  

    * Njord LPP/Hyme - Prosessoppgraderinger og tilkobling av nytt olje/gassfelt på Njord plattformen (EPC-prosjekt).

    * Svalin M ? Ombygging på Grane plattformen for å ta i mot produksjon fra Svalin M.

    * Visund Nord: total leveranse av en subsea riser-base til Visund Nord.

 

Arbeidsoppgaver:

 

    * Analyse stålkonstruksjoner: Global og lokal analyser av hovedstål, sekundærstål og utrustningsstål  i offshore konstruksjoner. Analyseprogram som brukes er GeniE (Sesam), SAP2000 og StaadPro.

    * Design Stålkonstruksjoner: designe stålkonstruksjoner som større moduler, utstyrsfundament, plattformer, gangveier mv, samt å produsere tegninger for disse for fabrikasjon og installasjon.

    * Rør Design: Design av rørsystemer ved bruk av 3D modell, offshorebefaring, utarbeidelse av underlag for fabrikasjon og installasjon, feltingeniøroppgaver, studier, estimering, etc.

    * Subsea rør design: Design og utvikling av løsninger for prosessanlegg under vann, inkludert underlag for fabrikasjon.

    * Rørstøtte Design: Design av rørstøtter ved bruk av 3D modell, 2D-tegningsproduksjon, styrkeberegning, offshorebefaring, utarbeidelse av underlag for prefab og installasjon, feltingeniøroppgaver, studier, estimering, etc.

    * Rørstress; analysere rørstress på kritiske linjer med CAESAR II, beregne laster for rørstøtter, produksjon av stress isometriske tegninger, styrkeberegning av flenser, feltingeniøroppgaver, estimering, etc.

    * PDMS support: PDMS admin, applikasjonsutvikling, brukerstøtte, cats&specs, etc.

    * Ventiler; ventilvalg, utarbeide kravspesifikasjon, kontroll av spesifikasjoner og teknisk underlag, oppfølging av leverandører, etc.

    * Mengde&vekt: Utarbeidelse av mengde og vekt-rapporter som brukes som underlag for tekniske og ikke-tekniske disipliner i prosjektene, veiing av enheter i verksted, estimering av vekt i forprosjekt.

    * Elektronisk oppmåling: oppmåling dimensjonskontroll under prefabrikasjon, dokumentasjon av eksisterende anlegg som grunnlag for nydesign, offshorebefaring, etc

    * Layout: Lede og koordinere utvikling av multidisiplin layout i større prosjekter og studier, lede designgjennomganger med verifikasjon av løsninger, etc.

    * Byggemetode: Utvikle metodikk for fabrikasjon og installasjon i prosjektene. Utarbeide studier i samarbeid med disiplinene som optimaliserer inndeling, sekvenser, arealutnyttelse, transport etc.

    * Disiplinledelse: Planlegging, organisering, oppfølging og faglig støtte innenfor fagområdene rør og/eller struktur i prosjekt. 

 

Arbeidsverktøy innen 3D design er PDMS, Inventor og Tekla.

 

Kvalifikasjonskrav:

 

Vi søker erfarne fra bransjen og nyutdannede fra Maskin ? Konstruksjon ? Material ? Marin ? Bygg - IT fag ? VVS ? Oppmåling ? Logistikk. Kandidater med andre relevante realfag oppfordres også til å søke.

 

Nødvendig opplæring i programvare, verktøy og metoder blir gitt. 

 

Vi kan tilby:

 

    * Spennende utfordringer i et bredt faglig miljø preget av mange muligheter

    * Medarbeidere med høy kompetanse

    * Godt arbeidsmiljø

    * God intern opplæring (dataverktøy etc)

    * Svært gode pensjonsbetingelser

    * Lønn etter kvalifikasjoner

    * Fleksibel arbeidstidsordning

    * Godt organisert Bedriftsidrettslag med mange grupper og lag med høy aktivitet

 

Kontaktperson(er):

 

Øyvind Sørgjerd, mob: +47 99604243

epost: oyvind.sorgjerd@reinertsen.com

Gorm Hansen, mob: +47 92052893

epost: gorm.hansen@reinertsen.com

 

Link til søknadsskjema:

https://reinertsen.easycruit.com/vacancy/application/707611/75354?channel=bygg_no&iso=no