Øster Hus storsponsor av Sandnes Ulf

Øster Hus har i mange år vært generalsponsor for Sandnes Ulf. Nytt av 2012 er at to andre firmaer i Øster Hus Gruppen, nemlig Jærbygg og KleppHus, er draktsponsor for laget.

Logoene til Jærbygg og KleppHus er på shorts og strømper. Årets Sandnes Ulf-drakt erklæres dermed utsolgt.

Før seriestart mellom Sandnes Ulf og Viking, som vi også Øster Hus er sponsor av, vil de bidra til fotballfeber og høyt engasjement. På kampdagen, mandag 26. mars kl. 17.00, deler de ut 300 gratisbilletter til Sandnes Ulf-fans mellom 10 og 16 år som møter på Øster Hus sitt kontor i Høylandsgata 4 i Sandnes sentrum. Utdelingen skjer etter første mann til mølla-prinsippet.

- Vi deler også ut gratis Sandnes Ulf-supporterutstyr og arrangerer opptog fra Øster Hus-kontoret og opp til stadion i etterkant av billettutdelingen. Supporterklubben Gaukereiret leder an opptoget med trommende sambarytmer, sier Njål Østerhus.

Øster Hus har nylig inngått sponsoravtale med Gaukereiret for å bygge opp under supporterklubbens aktiviteter slik at de blir en god støttespil­ler for eliteserielaget Sandnes Ulf.

- Alle selskapene i Øster Hus Gruppen er lokalisert i Sandnes, og mye av vår byggevirksomhet foregår her. Vi synes derfor det er svært givende å være engasjert i Sandnes Ulf, og gleder oss over det klubben har prestert. Vi ønsker å bidra gjennom hele sesongen, og skal blant annet dekorere nesten hele fasaden på Øster Hus-kontoret foran hver hjemmekamp for å få folk på stadion, sier Njål Østerhus.

Gjennom avtalene nevnt ovenfor er Øster Hus Gruppen en av regionens største sponsorer i Tippeligaen. Samtidig mener de at det er viktig å være engasjert i både topp og bredde, og Øster Hus sin logo er derfor å se på draktene til en rekke lag i distriktet.