BIM koordinator - Stavanger (SKA0000UL)

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

FirmaSkanska Norge AS
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfristsnarest

Vi i Skanska er i vekst og trenger å styrke vår kompetanse ytterligere innen BIM. Vi søker nå BIM-koordinator til våre kontorer i Stavanger ogTrondheim.

BIM er et viktig strategisk satsningsområde i Skanska. BIM-metodikken sikrer kvalitet på byggeprosess helt fra tidlig prosjektering til ferdigstillelse. Som BIM-koordinator i Skanska blir du en viktig brikke i denne satsningen.

 

Ansvar
Du støtter våre BIM-prosjekter i alle faser av prosjektet. Du sikrer optimal bruk av BIM i hele prosessen og er ansvarlig for koordinering og samhandling mellom alle aktørene. Som BIM-koordinator bidrar du også til å videreutvikle bruken av BIM i selskapet både i forhold til kompetanse og metodikk.


Egenskaper
Du er utviklingsorientert, fremtidsrettet og har evne til å jobbe selvstendig. Som BIM-koordinator vil du også samarbeide med mange aktører både internt og eksternt, noe som medfører at du må kunne fungere godt i team, samt ha gode kommunikasjonsevner.


Faglige kvalifikasjoner
Du er ingeniør, sivilingeniør, arkitekt eller har bakgrunn fra Teknisk fagskole og har gjerne noen års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, enten fra entreprenørsiden eller som rådgiver. Du brenner for faget ditt og har solide kunnskaper om BIM/DAK-modellering og digital dataflyt.


Muligheter
Vi kan tilby spennende utfordringer og trivelige kolleger i et av verdens ledende entreprenørkonsern. Vi er stolt over å være et av Norges fremste fagmiljø innen BIM, og hos oss er det store muligheter for både personlig og faglig utvikling. Skanska har konkurransedyktige betingelser, fleksible arbeidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger og tilbyr medeierskap gjennom vårt aksjeprogram.

 

BIM-avdelingen er en del av Skanskas sentrale kompetansemiljø Skanska Teknikk. Som BIM-koordinator rapporterer du til leder for BIM avdelingen. For nærmere informasjon om stillingen kontakt avdelingsleder Rupert Hanna, 982 14 417. 


Vis flere stillinger: