Ingeniører/sivilingeniører VA og teknisk infrastruktur

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca. 650 ansatte ved 22 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist10.04.2012

Asplan Viak i Bergen utvider og oppgraderer lokalene for å få plass til flere. Vi ønsker å ha en viktig rolle innenfor byutvikling og planlegger og prosjekterer innenfor et vidt spekter av fagfelt og prosjekttyper. Vi vil utvikle og styrke fagmiljøet vårt og søker derfor etter nye medspillere. 

Asplan Viaks kontor i Bergen består i dag av totalt 75 medarbeidere, som arbeider i et tverrfaglig miljø bestående av vann og miljø, samferdsel, plan og analyse, bygg og installasjoner, arkitektur og landskap. 

Vann og miljødivisjonen i Asplan Viak består av ca. 130 medarbeidere på landsbasis. Vann og miljøgruppa i Bergen består av 25 medarbeidere som arbeider med hele spekteret innen vannforsyning og avløp, samt teknisk infrastruktur som fjernvarme og bossug. Arbeidsoppgavene er fra overordnede utredninger til detaljprosjektering. 

Vi søker etter ingeniør og sivilingeniør, både nyutdannet og erfaren, med engasjement for VA-faget og/eller teknisk infrastruktur. 

Arbeidsspråk er norsk. 

Vi tilbyr

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Fleksibel arbeidstid 

Alle søknader behandles konfidensielt.

Vis flere stillinger: