HR Prosjekt med avdeling i Trondheim

HR Prosjekt AS åpnet i januar 2012 et nytt avdelingskontor i Trondheim. Selskapet har mål om en enorm vekst og store planer for avdelingen.

HR Prosjekt leverer konsulenttjenester primært innen prosjektledelse og byggeledelse, og har gjennom de siste årene opplevd stor vekst.

Etablering av nye kontorer er en naturlig prosess for videre vekst i selskapet. I forbindelse med etableringen i Trondheim ønsker de å knytte til seg 8 -10 nye medarbeidere.

– Vi har lenge sett på Trondheim og Midt-Norge som et attraktivt marked, da vi også har flere ansatte fra denne regionen. I de senere år har vi etablert et godt nettverk og fått tak i fremragende prosjektledere her. Det var derfor naturlig for oss at et av selskapets nye avdelingskontor åpnet her, sier adm. dir. Helge Rustand.

– Vi ser på dette som et stort skritt i riktig retning med tanke på den veksten vi ønsker å nå i 2012, legger Rustand til.

Kjell Kvam er ansatt som distriktssjef i Trondheim. Han er en mann med bred erfaring fra byggebransjen og vil spille en viktig rolle i selskapets videre vekst.