stor

Vi søker erfaren prosjektingeniør

Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.100 ansatte og en omsetning på 18 milliarder kroner (2011). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus samt veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene. Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeiderinvolvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.

Entreprenørvirksomheten i Norge er samlet i selskapet Veidekke Entreprenør AS med datterselskaper. Vi gjennomfører alle typer bygge- og anleggsarbeider. På byggsiden omfatter oppdragene i hovedsak boliger, næringsbygg, skoler og andre offentlige bygg. På anleggssiden er oppdragene veier, bruer, jernbanebygging og industriprosjekter. Ca. 60 % er byggvirksomhet og 40 % anleggsvirksomhet. I 2010 var ca. 80 % av omsetningen nybyggingsprosjekter, mens de resterende ca. 20 % var prosjekter i tilknytning til eksisterende bygg eller anlegg (tilbygging, påbygging eller ombygging).

Distrikt Fjell arbeider med alle typer fjellanlegg; tunneler innenfor samferdsel, vannkraftanlegg, parkeringsanlegg, kompliserte kloakkløsninger, fjellsikringsarbeider og spesielle nisjeoppdrag. Vi har høy kompetanse og mye erfaring både hos våre fagarbeidere og funksjonærer. Vi tar oppdrag i både Norge og Sverige. Vi er 250 ansatte og har en omsetning på 800 mill kroner.

FirmaVeidekke Entreprenør AS
FylkeFlere fylker
Søknadsfrist31.03.2012
Intro om stillingen:

Vi styrker oss på fjellarbeid og har mange nye og spennende utfordringer foran oss, og i den forbindelse søker vi etter prosjektingeniører innenfor fjellarbeid først og fremst på våre prosjekter Brokke Sør, P-hus Straume i Bergen og E6/Dovrebanen langs Mjøsa.

 

Arbeidsoppgaver:
  • Stabsoppgaver innenfor HMS, KS, ytre Miljø og kontrakt
  • Produksjonsoppfølging av egne og UE

 

Kvalifikasjoner:
  • Høyere utdanning fra teknisk fagskole, høyskole eller universitet
  • 2-5 års erfaring fra bygg og anlegg

 

Vi tilbyr:
  • Gode betingelser
  • Hyggelige kolleger og godt arbeidsmiljø
  • Vareierte oppgaver
  • Et selskap i vekst

Vis flere stillinger: