Prosjektrådgiver og -planlegger

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 150 medarbeidere og er fortsatt i vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr.

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfelleskap, som skal bygge skoler vi kan være stolte av.

Som kommunalt foretak i Oslo kommune kan Undervsiningsbygg tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser. Vi har fleksibel arbeidstid, 37,5 timer pr. uke og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist26.03.2012

Vi søker deg som vil være med å bidra med engasjement og kompetanse i stillingen prosjektrådgiver- og planlegger i seksjon for prosjektutvikling. I stillingen vil du blant annet ha ansvar for etablering, samordning og oppfølging av fremdriftsplaner for prosjektporteføljer i prosjektavdelingen. Du vil også få ansvar for utvikling og gjennomføring av Undervisningsbyggs prosjektlederskole.

Stillingen inngår i et team med tretten dyktige medarbeidere i seksjonen, og rapporterer til seksjonsleder for prosjektrådgivning.

 

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Bistå med etablering av hovedfremdriftsplaner i tidligfase for Undervisningsbyggs byggeprosjekter, basert på erfaringer fra ferdigstilte prosjekter.
  • Revidere og samordne fremdriftsplaner og sette disse sammen i porteføljefremdriftsplaner og statusrapporteringer.
  • Bidra i sluttrapportering i prosjekter å etablere nøkkeltall for fremdriftsplanlegging.
  • Bidra i arbeidet med effektivisering av prosesser og aktiviteter i fremdriftsplaner.
  • Faglig ressurs for prosjektledere i fremdriftsplanlegging og vurdering av rådgiveres og entreprenørers detaljerte fremdriftsplaner.
  • Etablere og oppdatere ressursoversikter som viser fordeling av fag- og støtteressurser på byggeprosjekter.
  • Etablere og følge opp diverse oversikter knyttet til utvikling og gjennomføring av byggeprosjekter.
  • Bidra med rådgivning rundt prosjektstyring i Prosjektavdelingen.
  • Være en pådriver og deltaker i forbedringsarbeidet av prosedyrer og maler vedrørende prosjektstyring.
  • Sørge for utvikling og gjennomføring av opplæringsmoduler i Undervisningsbyggs prosjektlederskole.
  • Bidra i opplæringstiltak i Prosjektavdelingen.

 

Kvalifikasjoner:
Stillingen krever formell kompetanse som Ingeniør, sivilingeniør, siviløkonom eller tilsvarende. Det legges vekt på erfaring fra planlegging og oppfølging av byggeprosjekter og faglig bakgrunn til selvstendig å kunne etablere fremdriftsplaner. Erfaring fra bruk av elektroniske planleggingsverktøy og evne til å utarbeide oversiktlige rapporter er nødvendig. Erfaring fra utvikling og gjennomføring av opplæringstiltak vil være en fordel

Det legges vekt på personlige egenskaper, som å kunne arbeide målrettet og systematisk. Du skaper orden i systemer og tar selvstendig initiativ og har gode samarbeidsegenskaper. Du er fleksibel og tilpasningsdyktig.

 

Søknadsinformasjon:
I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap, som skal bygge skoler vi kan være stolte av. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med vår samarbeidspartner i Compass: Johnny Aastad,
tlf.: 22 00 77 00/909 80 198.

Søknad med CV registreres via www.compass.no/jobb

Vis flere stillinger: