Treteknisk søker medarbeidere

Norsk Treteknisk Institutt er treindustriens bransjeforskningsinstitutt og arbeider med forskning, oppdrag, kvalitetsdokumentasjon og vitenformidling. Instituttet har 35 medarbeidere, en omsetning på ca. 42 mill. kroner, solid økonomi, høy egeninntjening og konkurransedyktige betingelser.

FirmaNorsk Treteknisk Institutt
Fylke
Søknadsfrist20.03.2012

Vil du jobbe i Treteknisk? Vi har nå ledige stillinger innenfor arbeidsområdene Kontroll og sertifisering, Energi- og prosessteknologi og Tre i bygg.

 

Vil du arbeide med kontroll og sertifisering av tre og treprodukter?

 

Vi ønsker å styrke staben i avdelingen Prøving og sertifisering og søker kandidater med bygg-/maskin- eller treteknologi-utdannelse på Bachelor- eller Master-nivå både med og uten arbeidserfaring. Avdelingen arbeider med kontroll- og sertifiseringsordninger for treprodukter, både nasjonalt og internasjonalt. Stillingene vil omfatte noe reisevirksomhet.

Kontakt avdelingsleder Erik Aasheim, telefon 909 94 037, e-post erik.aasheim@treteknisk.no

 

Forsker/Rådgiver Energi- og prosessteknologi

Avdeling Material og prosess søker en person med kompetanse på Master- eller Ph.D.-nivå innenfor energi- og prosessteknologi. Stillingen vil innebære arbeid innenfor FoU-prosjekter, rådgivning og prosjektledelse.

Kontakt avdelingsleder Knut Magnar Sandland, telefon 924 52 344, e-post knut.sandland@treteknisk.no

 

Forsker – tre i bygg

Treteknisk har stor FoU-aktivitet innen bruk av tre i bygg og søker en person med kompetanse innen ett eller flere av fagområdene konstruksjonsteknikk, bygningsfysikk eller industrialisering av byggeprosessen. Stillingen vil innebære arbeid innenfor FoU-prosjekter, oppdrag og rådgivning. Det legges vekt på å ha en tett og god kontakt med næringens aktører. Etablering og gjennomføring av industristyrte prosjekter utgjør en vesentlig del av arbeidet. Søkere bør ha kvalifikasjoner på Master- eller Ph.D.-nivå.

Kontakt avdelingsleder Audun Øvrum, telefon 918 25 430, e-post audun.ovrum@treteknisk.no

 

For alle stillingene gjelder lønns- og stillingsplassering etter kvalifikasjoner og erfaring. Vi har gunstig pensjonsordning og en rekke andre fordeler for våre medarbeidere.

Søknad med CV sendes på e-post til den enkelte avdelingsleder.


Søknadsfrist: 20. mars 2012

 

Vis flere stillinger: