Samles til Rallardagene

Denne uken arrangeres Rallardagene i Narvik.

Onsdag og torsdag denne uken går den sjette utgaven av Rallardagene av stabelen i Narvik. Nytt av året er at Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF) og Tekna har tatt over arrangementsansvaret. Siri Engen i Tekna opplyser at det per dags dato er cirka 75 påmeldte. Hun understreker at det er plass til flere ”i siste liten” deltakere.

Rallardagene er en del av Vinterfestuka i Narvik. Arrangementet er ifølge NFF en gyllen anledning for faglig oppdatering på det som skjer innen gruve, anleggs- og samferdselssektoren, hovedsakelig i Nordområdet. Rallardagene er også en god arena for å treffe og knytte kontakt med bransjekolleger.

Årets program retter søkelyset mot en rykende fersk Nasjonal transportplan, gjennomføringsevne og industriutviklingen i Nordområdet. Både vegdirektøren og jernbanedirektøren deltar på konferansen, det blir paneldebatt og interessante prosjektpresentasjoner.

Onsdag kveld er det klart for den sagnomsuste Rallarmiddagen – Moslings Aften.

Byggeindustrien/bygg.no vil være sterkt representert under Rallardagene. Vi kommer tilbake med flere saker både på nett og i papirutgaven.

Her kan du lese mer om Rallardagene.