Knips bilde og vinn byggmesterbil

Optimera Proff og Montér lokker med en Volkswagen Amorak til byggmesterkunder som tar bilde av bilen.

Bilen vil reise land og strand rundt i 2012. Den vil dukke opp på byggeplasser, parkeringshus, kundearrangementer og roadshows.

For å gjøre det riktig enkelt står oppskriften for å vinne bilen klistret på sidedøren: Ta bilde av bilen og send med kodeordet BIL til 2229. Hvert foto er ett lodd i trekningen som finner sted i januar 2013.

– Optimera satser på byggmesterkundene. Vi utvikler konsepter og hjelpeverktøy som gjør at det skal bli enklere å være kunde hos oss. Det settes også stort fokus på kompetansebygging, sosiale aktiviteter og andre tjenester. Her kan jeg nevne avtaler på drivstoff, firmabil, forsikring, telefoni, reiser, hotell og juridiske tjenester, sier Fredrik Rydgren, markedssjef for Optimera Proff, og legger til:

– Bilidéen dukket opp som en måte å friste folk til ekstra besøk hos oss.

Byggmesterbilen er en 2,0 liters TDI Highline med listepris 487 000 kroner. Bilen kommer med vinter- og sommerdekk og er spekket med mye ekstrautstyr.

– Vi ønsker å gjøre ekstra stas på kundene våre. Derfor kan våre registrerte byggmesterkunder delta i konkurransen om å vinne bilen, sier Rydgren som understreker at det aldri er for sent å registrere seg som kunde hos Optimera.

Kunder som vil delta i konkurransen må registrere seg på www.optimeraproff.no/byggmesterbilen