Mesternes mestre

Sunnmøre-bedriften Tømrer Service AS tok storeslem nærmest på hjemmebane med to hederspriser da boligkjeden Mesterhus var samlet til kongress i Ålesund sist helg.

Til ellevill jubel fikk bedriften overrakt troféet for den gjeveste prisen, Årets Mesterhusbedrift.

Tømrer Service ble rost for sitt aktive engasjement i kjeden og for å ha tatt Mesterhusnavnet på alvor. Bedriften bidrar positivt og deler rikelig sine suksessfaktorer med andre Mesterhus-medlemmer. Videre ble bedriften berømmet for at eiere og ansatte er både samkjørte og profilerte.

– Dere har noen tøffe kriterier å fylle for å gjøre dere fortjent til prisen, men dere gjør det med glans, konkluderte kjedeleder Raymond Myrland da han overrakte prisen under festmiddagen.

Og ikke nok med det. Sjefen selv Odd Martin Velsvik stakk også av med prisen Årets selger med flest salgskontrakter og boenheter i Mesterhuskjeden. Den prisen fikk han for øvrig også i fjor.

Men det drysset mer heder over Vestlandet. Byggmester Stølsvik AS, Mesterhus Førde, kapret nemlig prisen Åretes markedsfører.

– Bedriften profilerer Mesterhus på en fremragende måte. Vinneren er godt synlig lokalt og deltok i fjor for første gang på den lokale Gjør din bolig bedre-messen, sa markedssjef Monica Blom Thorsen i Mesterhus da hun overrakte prisen.

Og endelig ble det pris til Luster-bedriften Hans Nes Bygg AS. Bedriften var best i kjedens når det gjeldt flest igangsatte boenheter sett i forhold til krav om markedsandel.

Det var en fornøyd gjeng fra Glava som mottok prisen som Årets leverandør. Her er det Mesterhusmedlemmene som hadde stemt frem vinneren ut fra kriterier som proff service og oppfølging. Glava vant prisen i hard konkurranse med Byggma, Nordan, Systemair og Natre Vinduer.

Du kan lese mer om status for Mesterhus og kjeden energisparepakke i Byggeindustrien nr. 4 som kommer ut i slutten av mars.