Dyktige medarbeidere til VA-miljøet i Trondheim

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 870 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

COWI har et av landets største og sterkeste fagmiljøer innen vann og miljø. Divisjon vann består av mer enn 150 rådgivere fordelt på 14 kontorsteder i Norge. VA-teknikk i Trondheim ble etablert i 2011 og jobber med VA-prosjekter, samt store tverrfaglige regionale og nasjonale prosjekter.

FirmaCowi
Fylke
Søknadsfrist10.04.2012

 

Vi søker flere ingeniører (bachelor) og sivilingeniører (mastergrad) med erfaring innen VA-teknikk eller vannmiljø, eventuelt teknisk tegner med lang fartstid innen VA-faget. Vi oppfordrer både nyutdannede og erfarne til å søke.


Arbeidssted
COWI holder til i moderne lokaler i Trondheim.


Vi vektlegger
COWI ønsker medarbeidere med evne og vilje til å arbeide bade selvstendig og I tverrfaglige team. Høy faglig kompetanse og ønsket om å tilføre våre oppdrag det lille ekstra er verdsatt.


Vi tilbyr
COWI er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. I tillegg til prosjektjobbing i Norge, er det også muligheter for internasjonal karriere i COWI, da vi er et internasjonalt konsern.


For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no / www.cowi.com

Vil du vite mer?
Kontakt Thomas Holmsberg, telefon 951 21 333.

Send søknad
Elektronisk søknad sendes via http://www.cowi.no/menu/jobs/jobvacancies/Pages/Lstillinger.aspx


Søknadsfrist
10.04.2012

Vis flere stillinger: