Ny tur med Yngres nettverk

Yngres nettverk og Norsk Forening for Fellsprengningsteknikk (NFF) inviterer nå til nettverkssamling i Stavanger- og Haugesund-regionen.

For andre gang inviterer Yngres nettverk til en vårlig fagsamling. Samlingen går av stabelen i Stavanger- og Haugesund-regionen 18. og 19. april.

Programmet starter i Stavanger hvor deltakerne får høre Statens vegvesen informere om gigantprosjektene Ryfast og Rogfast. Turen går så videre til Jøssang Kraftverk i Jørpeland som har blitt kraftig utbedret de siste årene.

Dag to har Yngres nettverk viet et besøk til Norsk Stein sitt anlegg på Jelsa og i Haugesund skal deltakerne besøke det pågående tunnelprosjektet T-forbindelsen.

- Vi mener vi har satt sammen et spennende og variert program som omfatter noen av Sørvestlandets største prosjekter og virksomheter i bransjen. Det bør være attraktivt for bedrifter i det ganske land å sende de yngre medarbeiderne sine på denne turen, skriver leder for Yngres nettverk Ingrid Buvarp Aardal i en melding til Byggeindustrien.

Her kan du lese om Yngres nettverks tur til Nordvestlandet i fjor vår.