Spesialrådgiver - avhending

er et av landets fire regionale helseforetak og er landets største med ansvar for ca. 56 % av den samlede spesialisthelsetjenesten. Helse Sør-Øst RHF har ansvaret for spesialisthelsetjenestetilbudet til 2,7 mill. innbyggere i Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder. Helse Sør-Øst RHF eier 10 helseforetak/sykehus og har ca. 70.000 medarbeidere. Omsetningen er om lag 60 mrd. kroner.

FirmaHelse Sør-Øst RHF
FylkeHedmark
SøknadsfristSnarest

Helse Sør-Øst RHF sin eiendomsavdeling har ansvar for tre hovedområder:

  • * Det strategiske, med ansvar for bl.a. samsvar mellom kapasiteter og kapasitetsbehov, arealbruk, investeringsplaner. Tilrettelegging av strategiske prosesser og beslutninger innen forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling (FDVU), organisering av eiendomsforvaltningen, FoU innen bygg- og eiendom.

 

  • * Prosjektområdet, med styring av prosjektporteføljen og ledelse og oppfølging av store enkeltprosjekter, samt opprettelse og vedlikehold av prosedyrer og rutiner for gjennomføring av prosjekter fra tidligfase til gjennomføring og idriftsettelse (gevinstrealisering)

 

  • * Driftsområdet, med nødvendig koordinering av felles aktiviteter og prosesser innen foretaksgruppen, oppfølging av kostnader, enhetlig rapportering, energiledelse, opprettelse av rammeavtaler, kunnskapsoverføring, tilstandsvurderinger, oppfølging av vedlikeholdsplaner, etc.

 

Avdelingen har i dag ansatte på strategisk og operativt nivå.  Den viktigste delen av den operative virksomheten er i dag knyttet til bygging av nytt Østfoldsykehus på Kalnes ved Sarpsborg.  

For styrking av vår strategiske virksomhet og tjenesteyting ovenfor helseforetakene søkes etter Spesialrådgiver - avhending.


Arbeidsoppgaver:

  • Hovedoppgaven vil være oppfølging av foretaksgruppens avhendingsstrategi, med fokus på:
  • * strategiske vurderinger (økonomiske, markedsmessige, juridiske, etc.)
  • * gjennomføring av større avhendinger
  • * oppfølging og støtte til foretakenes avhendinger


Ønskede kvalifikasjoner:

  • * Utdannelse på universitets-/høyskolenivå
  • * Erfaring fra større avhendingsprosesser


Personlige egenskaper:

  • * Den som ansettes må være systematisk, initiativrik og resultatorientert, og kunne tåle høyt arbeidstempo med korte responstider.

 

 

Hovedkontoret til Helse Sør-Øst RHF er lokalisert på Hamar.  For tiden er det størst aktivitet innen prosjektporteføljen i Østfold og hovedstadsområdet, men Bygg- og eiendomsavdelingen vil ha kontakt med alle helseforetakene i foretaksgruppen, og samarbeider også nasjonalt med de andre regionale helseforetakene. Mobilitet og evne til å arbeide virtuelt vil derfor være en fordel for stillingen.

 

Stillingen rapporterer til direktør for bygg og eiendom eller prosjektsjef.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til direktør bygg og eiendom Steinar Frydenlund tlf. 951 74 049 eller til prosjektsjef Birger Stamsø, tlf. 934 55 657

Kortfattet søknad med CV sendes snarest per e-post til postmottak@helse-sorost.no . Søknad merkes med stillingstittel.

 

Helse Sør-Øst RHF kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver i spennende, tverrfaglige kompetansemiljøer og et inspirerende arbeidsmiljø med høyt tempo og høye krav til faglig kvalitet. Lønn etter avtale og offentlig tjenestepensjonsordning. Helse Sør-Øst RHF skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. For mer informasjon om Helse Sør-Øst RHF, se www.helse-sorost.no

Vis flere stillinger: