Seksjonsleder industri

Norconsult AS er med sine 2250 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 68 andre kontorer i Norge og i utlandet. Se www.norconsult.no.

FirmaNorconsult via Delphi Consulting
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist08.04.2012

SEKSJONSLEDER INDUSTRI
• Ledelse • Spennende prosjekter • Kundekontakt

Norconsult har Norges største miljø innen planlegging/prosjektering. Vi arbeider med varierte og krevende prosjekter for store industrivirksomheter nasjonalt og internasjonalt.

Vi søker nå etter seksjonsleder for Industri ved hovedkontoret i Sandvika. Seksjonsleder vil få ansvar for ca. 15 medarbeidere og inngå i Bygg- og anleggsdivisjonens ledergruppe.

Vi søker deg som har interesse for både fag og ledelse og som vil bidra til å videreutvikle et sterkt og konkurransedyktig miljø rettet mot industrimarkedet.

Høyere utdanning innenfor konstruksjonsteknikk, kombinert med erfaring fra prosjekter for industrivirksomheter vil være ønskelig.

Du blir en del av et faglig og ledelsesmessig nettverk i en attraktiv og solid virksomhet som er eiet av de ansatte. Selskapet kan tilby konkurransedyktige betingelser, eierandel og et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø.

Ring gjerne uforpliktende til Randi Flugstad i Delphi Consulting, tlf. 23 33 27 70 eller divisjonsdirektør Stein Tidemann i Norconsult tlf. 45 40 12 10. CV og kortfattet søknad merket 64966, sendes delphi@delphi-consulting.no. Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

Send søknad via link:

http://www.delphi-consulting.no/?nid=765&lcid=1044



Vis flere stillinger: