Prosjektutvikler Bergen

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

Jobb med oss i Skanska, et av verdens ledende entreprenørkonsern

Vår byggvirksomhet i Bergen har mange utfordrende oppgaver som skal løses. Vi er i dag over 125 dyktige medarbeidere. Vi har økende oppdragsmengde, mange spennende prosjekter vi skal realisere sammen og satser på å utvikle og styrke kompetansen og kapasiteten.

FirmaSkanska
Fylke
Søknadsfrist30.03.2012

 

Vi søker etter:


Prosjektutvikler som evner å skape tillit

Vi i Skanska er i vekst, og har behov for å styrke vår kompetanse innen prosjektutvikling og tidligfasearbeid. Vi søker deg som vil være med på vår reise mot å bli den ledende prosjektutvikler og entreprenør i Norge.


Fra idé til produkt

Som prosjektutvikler i Skanska er du en av spydspissene i vårt salgsapparat. En prosjektidé er for oss ikke god nok, før vi gjennom godt prosjektutviklingsarbeid har skapt det produktet som løser kundens behov. Og det er prosjektutviklernes ansvar at kundenes forventninger ivaretas.

Vi lever av fornøyde kunder, så du må evne og skape tillit både i markedet, hos våre kunder og internt i selskapet.  For å klare det, tror vi du må ha en kombinasjon av følgende personlige egenskaper og fagkompetanse:


Personlige egenskaper

Som tillitskapende må du være lyttende, spørrende og nysgjerrig. Du tør å utfordre, har forretningsteft, er kreativ og er både igangsetter og fullfører.


Fagkompetanse

Du må ha kommersiell forståelse for eiendomsutvikling og spesialkompetanse innen ett eller flere av byggtypene kontor, kjøpesenter, hotell, skole eller helse/omsorg. Du må ha basiskompetanse på byggtekniske aspekter og god kunnskap om alle prosessene i verdikjeden. Du må også være oppdatert på trender og utvikling i markedet som for eksempel energiforhold og grønne løsninger


Spørsmål om stillingen

Kontakt Rune Vonheim, Markedsjef
Telefon +47 98210154
Kontakt Jørn-Yngve Ommedal, HR sjef
Telefon +47 92851438

 

Vis flere stillinger: