Vibecke Hverven slutter i Sweco

Vibecke Hverven forlater etter syv år stillingen som administrerende direktør for Sweco Norge etter uenighet med styrelederen i selskapet. (Oppdatert)

- Jeg fratrer min stilling pga uenighet om ledelsesspørsmål med min styreleder, sier hun i en kommentar til Byggeindustrien.

- Min fremtid er nå åpen, og jeg håper på en ny god jobbmulighet, legger hun til.

Tron Kjølhamar vil fungere som konstituert administrerende direktør til stillingen blir besatt. Kjølhamar er til daglig divisjonsleder for Bygg og konstruksjoner.

I løpet av de siste syv årene har Sweco Norge tredoblet omsetningen til nærmere 1,2 milliarder kroner og nesten tredoblet antall ansatte til nærmere 1100.

Resultatet har økt fra 20 mill til 110 mill. I samme periode har Sweco Norge utviklet seg til å bli en av landets mest attraktive arbeidsplasser for tekniske talenter. I dag er Sweco Norge et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskaper og et foregangsselskap når det gjelder løsninger for en bærekraftig samfunnsutvikling, heter det i en pressemelding.

Sweco er et av Norges større rådgiverselskap som tilbyr tverrfaglige rådgivningstjenester innen teknikk og miljø. Sweco i Norge har nærmere 1100 ansatte og 30 kontorsteder spredt over hele landet. Sweco-konsernet har en sterk posisjon i Norden, en omsetning på ca. 6,7 mrd SEK og 7400 ansatte i 12 land. For tiden gjennomfører Sweco oppdrag i ca. 80 land rundt om i verden.