Byggmax åpnet varehus i Moss

I dag åpnet den svenske byggvarekjeden Byggmax nytt varehus i Varnaveien 30 i Moss.

Fem personer er ansatt i tillegg til to sesongarbeidere. Dette blir det 20. varehuset Byggmax åpner i Norge siden kjeden etablerte seg her i 2007. Ordfører i Moss, Tage Pettersen, sto for den offisielle åpningen av butikken.

- Moss er en viktig og riktig plassering for oss. Vi har fra før to varehus i Østfold, og med etableringen i Moss har vi nå en god spredning i fylket. Beliggenheten passer fint for et konsept som Byggmax, sier Espen Nicolaisen, regionsjef i Byggmax.

Varnaveien er en god beliggenhet med stor tomt som passer for et Byggmax-konsept. Totalt kreves det utvendige mål på varehuset på cirka 8000 kvadratmeter, der butikklokaler og drive-in tar mest plass.

Kvalitet til lav pris
Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Forretningsideen til Byggmax er å tilby kunder kvalitet til lav pris, der kundene selv gjør en del av arbeidet for å holde kostnadene nede. Byggmax har nemlig et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster varene direkte over i bilen. Det gjør at behovet for bemanning i butikken reduseres og kundene sparer penger. I tillegg kjøper Byggmax inn varer i store kvanta og til gunstige priser, noe som igjen kommer kundene til gode.

Byggmax er stolt vinner av prisundersøkelser
I løpet av 2010 ble Byggmax vinner i ulike prisundersøkelser flere ganger. Blant annet konstaterte ”TV2 Hjelper Deg” i løpet av våren at Byggmax var billigst når materialer til en 20 kvadratmeters terrasse skulle kjøpes inn. Også Fedrelandsvennens pristest som ble publisert i august, viste at Byggmax kom klart best ut når det ble sammenlignet priser i fire kjeder innen byggevarehandel.

- Vi er stolte over resultatet i disse undersøkelsene. Vårt mål er alltid å være billigst på alle produkter som vi selger og det er derfor vi gir alle være kunder et prisløfte. Handler kunden hos oss på Byggmax og finner samme produkt til en lavere pris hos en annen lokal byggevarehandel, vil kunden få tilbake mellomlegget pluss 10 prosent av summen, sier administrerende direktør i Byggmax, Magnus Agervald.