Systemutvikler, Fredrikstad

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 870 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi AS
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist15.03.2012

COWI Fredrikstad avdeling for informasjonssystemer, søker en dyktig systemutvikler med erfaring i .NET og Silverlight.


Du er selvstending, ansvarsbevisst og har gode samarbeidsevner. Vi ønsker en positiv og utadvendt person til vårt utviklermiljø for å bidra med gode løsninger til våre kunder.

Noen av våre applikasjoner inkluderer økonomisystemfunksjoner. Kompetanse på dette området er av spesiell interesse. Vi har utviklet egne produkter som (KOMPAS (kommunenes plan og analysesystem) og parkeringsløsninger for mange av landets parkeringsselskaper. Videre leverer vi programvare til en rekke større nasjonale organisasjoner.


Arbeidssted
COWI holder til i moderne lokaler i eget bygg ved Fredrikstad stadion på Værste.


COWI i Fredrikstad
COWI Fredrikstad har i overkant av 200 medarbeidere. Vår avdeling består av 27 medarbeidere innen IT-utvikling, landmåling, skoginventering og kartproduksjon. Vi er en sosial og hyggelig forsamling som trives på jobb og med de utfordringer vi får gjennom denne. COWI er et selskap som legger til rette for sosiale tiltak og tilbyr konkurransedyktig lønn.


Kvalifikasjoner

  • Universitets- eller høyskoleutdanning
  • Erfaring med utvikling av webapplikasjoner i.NET og gjerne Silverlight. God kjennskap til ASP.NET, MVC3, HTML (HTML5), JavaScript, SQL Server og Oracle
  • Erfaring innen økonomisystemer er en fordel
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

 

Arbeidsoppgaver
Videreutvikling av våre systemer og utvikling av nye. Dette innebærer design, programmering og databasemodellering så vel som kundekontakt, kravspesifikasjon og dokumentasjon.

 

Vi tilbyr

  • Et uformelt og sosialt miljø
  • Mulighet til å påvirke teknologivalg
  • Teknologisk forum
  • Konkurransedyktige betingelser

 

 

COWI er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter i et flerfaglig miljø. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. COWI tilbyr fadderordning, personlig introduksjonsprogram i COWIstart, utviklingprogram og kurstilbud i COWIskolen. Ung i COWI er et forum for deg under 34 år, som arbeider på tvers av organisasjon, kjønn, alder og kontorsted gjennom faglig og sosial nettverksbygging. COWI er en del av det internasjonale COWI-konsernet.

 

Vis flere stillinger: