Country Manager

SCA Timber er en av Europas ledende leverandører av trebaserte produkter med en årlig produksjon på 2,2 millioner kubikkmeter. Produktsortimentet kompletteres med service og distribusjonsløsninger till kunder innen treindustri og byggevarehandel.

FirmaTotalConsult for SCA Timber
Fylke
Søknadsfrist19.03.2012

Vil du videreutvikle Nordens mest lønnsomme trevareleverandør i Norge?

Relasjonsbygging – Salg – Forretningsutvikling

 

Vi skal forsterke vår norske virksomhet med en egen Country Manager og i den anledning søker vi en erfaren salgs- og lederprofil til å være første person i den norske delen av virksomheten. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som evner å ta SCA Timber inn i framtiden som den ledende leverandør av trebaserte produkter. 

SCA Timber er en av de fem største leverandørene av høvlet trelast in ni Norge. Vi er den svenske leverandør som har størst volum i Norge, og har vårt anlegg i Stugun 5 mil øst for Östersund.

SCA startet i 2009 opp en enhet som heter SCA Timber BM Skandinavien AB, som skal sikre leveranser inn i det norske markedet. Våre kunder er de ledende byggevarekjedene, men vi har også industrielle kunder. Som Country Manager tror vi at du er bosatt i nærheten til Trondheim da markedet i  Midt-Norge er betydningsfull for oss, men vi opererer i hele landet med nasjonale kjedeavtaler.

 

Som Country Manager får du ansvaret for selskapets aktiviteter i Norge og store muligheter til å påvirke utviklingen det norske markedet. I stillingen inngår myndighet til å forestå drift og utvikling, herunder ansvar for følgende områder:

 

  • * Definere mål og handlingsplaner
  • * Utarbeiding av budsjettforslag, herunder også forslag til kundeutvikling og kjedeoppfølging
  • * Salg av produkter/løsninger/tjenester med forhandling av avtaler
  • * Styring og oppfølging for å effektivisere logistikkhåndtering og en problemfri leveranse ut til kunder
  • * Gjennomføre salgs- og markedsaktiviteter i samsvar med overordnet markedsplan
  • * Jobbe med bransjespesifikke standarder som EDI-løsninger og NOB-registre
  • * Kvalitetsoppfølging i forhold til gjeldende regelverk og byggnormer

 

Vi søker en som har talent for salg  og er flink til å utvikle kunderelasjoner. Vi tror du har glimt i øyet, teknisk utdannelse, utpreget kommersiell legning og godt nettverk. Erfaring fra bransjer som entreprenør-,  bygg- og anlegg kan være viktige suksessfaktorer, men du kan like gjerne ha bakgrunn som prosjektleder eller selger fra byggevarehandel eller lignende.

Du liker å skape resultater i et aktivt miljø med fornøyde kunder i sentrum. For å lykkes og trives må du være strukturert, selvstendig, løsningsorientert og til å stole på. Reiseaktivitet og nærhet til kunder hører naturlig med i rollen.

 

Country Manager får en utfordrende og spennende jobb i et konsern i vekst, med gode muligheter for personlig- og faglig utvikling. Den som lykkes i denne rollen vil være en meget sentral aktør innen bransjen. Gode pensjons- og forsikringsordninger. Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår.

 

Les mer om stillingen:

www.sca.com eller www.rekruttering.totalconsult.no

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Chef, BM Skandinavien, byggvaruhandeln  Urban Wiklund, M: +46 70 602 01 90 eller TotalConsult ved Bjørn Brun Hansen, M: 924 36 555 / Torstein Sneisen, M: 918 88 186.

 

Søknad med CV sendes via www.rekruttering.totalconsult.no innen 19. mars 2012.

TotalConsult garanterer konfidensiell behandling også ovenfor vår oppdragsgiver

i en tidlig fase av prosessen hvis ønskelig.

Vis flere stillinger: