Energi- og miljøingeniør

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 150 medarbeidere og er fortsatt i vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr.

Undervisningsbygg står ovenfor tidenes største satsing på bygging og rehabilitering av skolebygg i Oslo. Prosjekter for nær 2,5 milliarder kroner skal gjennomføres i 2012.

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist12.03.2012

Til vår seksjon for miljø og energi søker vi deg som vil bidra med din kompetanse med spesialfelt innenfor energiøkonomisering. Dette innebærer å være ansvarlig for ”enøk-budsjett” hos eiendomsseksjonene i Undervisningsbygg og sørge for rett prioritering av disse midlene i forhold til reduksjon av energibruk.

Videre skal du vurdere målsetning for reduksjon av energibruk i bygningsmassen. Du skal utarbeide handlingsplan for energi/enøk og vannforbruk for og nå fastsatte mål på energibruk (kWh/m2) og vannforbruk, samt vurdere å fastslå målsetting for reduksjon av vannforbruk.



Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Være en del av Undervisnignsbyggs spisskompetanse knyttet til energi og miljø faget.
  • Gjennomføre enøk-tiltak og utarbeide søknader om enøk-støtte og oppfølging av disse.
  • Igangsette enøk-analyser.
  • Utarbeide budsjett og besørge fakturering knyttet til energi, vann og renovasjon.
  • Sørge for systemer og holde oversikt over forbruk knyttet til energi- og vann.
  • Oppfølging av anlegg for sentral driftskontroll (SD-anlegg).
  • Oppfølging og service til leietakerne knyttet til energi-, vannbruk, budsjett og enøk.
  • Arrangere kurs som vil øke kompetanse og bevissthet rundt tekniske anlegg og energibruk for leietakere, og internt i Undervisningsbygg.
  • Benytte seg av de til enhver tid gjeldene rutiner og systemer.

 

Kvalifikasjoner:
Stillingen krever høyere teknisk utdannelse.
Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. Erfaring fra tilsvarende stilling vil være en fordel.

Det legges vekt på egenskaper som evne til å ta initiativ, skape orden og etablere system.


Søknadsinformasjon:
I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap med godt arbeidsmiljø, som sammen jobber mot målet om å bygge skoler vi kan være stolte av. Vi har konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med:
Seksjonsleder Bjørn Antonsen på tlf.: 982 28 902

 

Søknad sendes via vår samarbeidspartner Proffice:

https://sjobs.brassring.com/1044/asp/tg/cim_jobdetail.asp?SID=^dJCbZC9bO0b9hWFPiYphA7j_slp_rhc_PvBREZ1l9IDNr06HJcp2VTWP1pG8CyhE2Oy4HN2c&jobId=472006&type=search&partnerid=20054&siteid=5290

Vis flere stillinger: