Prosjektassistent

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 150 medarbeidere og er fortsatt i vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr.

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist12.03.2012

Til vår seksjon for prosjektrådgivning i prosjektavdelingen, søker vi deg som vil få ansvar for støttefunksjoner i prosjekter med et bredt spekter av oppgaver for å assistere og avlaste våre prosjektledere. Du vil inngå i et team med tretten dyktige medarbeidere i seksjonen.

Stillingen rapporterer til seksjonsleder for prosjektrådgivning.


Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Generell bistand i prosjekter som prosjektassistent på blant annet områdene økonomi, anskaffelser, administrasjon, inventar, søknader etc.
  • Loggføringer og utarbeidelse av oversikter
  • Mangfoldiggjøring og utsendelse av dokumenter
  • Etablere og vedlikeholde oversikter over prioriterte prosjekter
  • Diverse rapporteringer
  • Forbedring, oppdatering og innleggelse av dokumenter i Undervisningsbyggs styringssystem
  • Etablere og oppdatere avdelingens bibliotek/abonnement/dokumenter med hensyn på standarder, forskrifter, faglitteratur, etc. i samarbeid med fagpersoner
  • Bistå ifm AMU-søknader, samt søknader ifm. kunstnerisk utsmykning
  • Kjennskap til foretakets/avdelingens rutiner og systemer
  • Arkivere og være superbruker i Undervisningsbyggs arkiv og saksbehandlingssystem
  • Organisere og referere fra møter
  • Bistand ifm. arrangementer

 

Kvalifikasjoner:
Stillingen krever videregående utdannelse eller tilsvarende samt gode IKT kunnskaper.
Relevant erfaring og kompetanse fra byggeprosjekter er nødvendig.

Det legges vekt på personlige egenskaper som høy arbeidskapasitet. Du er fleksibel og tilpasningsdyktig, tar initiativ og skaper orden.



Søknadsinformasjon:
I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap, som skal bygge skoler vi kan være stolte av. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med seksjonsleder Åse Røstum Norang tlf.: 920 49 241

 

Søknad sendes via vår samarbeidspartner Proffice:

https://sjobs.brassring.com/1044/asp/tg/cim_jobdetail.asp?SID=^N3gD4mq1gDe9QZ5c3rOzLC_slp_rhc_oGg/fmrED1VcfhGi_slp_rhc_W4Oz2Jb9tiQfDnJK5_slp_rhc_G/8eXV&jobId=472334&type=search&partnerid=20054&siteid=5290

Vis flere stillinger: