Distriktssjefer, Østlandet

Sunde Gruppen er et multinasjonalt selskap med 20 produksjonsanlegg i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Spania og Storbritannia. Vi blir sett på som en av de ledende i det europeiske markedet når det gjelder produksjon av EPS, Ekspanderbar PolyStyren. Vår visjon er å være foretrukket og ledende leverandør av EPS produkter i våre markeder. Sunde Gruppen har ca. 400 ansatte og en omsetning på NOK 1,9 mrd. Sunde Gruppen har god lønnsomhet og ekspansjonsplaner som omfatter betydelige investeringer både teknisk og organisasjonsmessig. Vi legger vekt på å være en handlekraftig og pålitelig samarbeidspartner som fokuserer på miljø både eksternt og internt.

Se www.sundolitt.no

FirmaBrødr. Sunde AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Forretningsområdet Sundolitt er i positiv utvikling, og vi søker nå flere dyktige DISTRIKTSSJEFER,ØSTLANDET    

 

         l  Salg                      l  B2B                Sterk merkevare


Sunde har gjennomført en spennende omlegging ved å etablere en egen landsdekkende salgs- og distribusjonsløsning som retter seg direkte til sluttbruker. Gjennom en forenkling av verdikjeden har kunden oppnådd både bedre priser og leveranser.

 

Sunde søker nå distriktssjefer til salg av Sundolitt byggisolasjon på Østlandet. Regionen er godt opparbeidet men det er fortsatt stort potensial for vekst. Regionen dekker fylkene Akershus, Oslo, Østfold, Hedmark og Oppland, og som ny distriktssjef vil du ha hovedansvaret for en kundeportefølje i ett eller flere av disse fylkene.

 

Stillingen som distriktssjef byr på varierte utfordringer og vi tror det er en forutsetning for å lykkes at du har god markedsforståelse og kjennskap til byggebransjen. Erfaring fra entreprenør-, distributør- eller byggkonsulentsiden vil være et pluss. Du bør trives med å etablere kundekontakter og oppnå salg, både på kort sikt og som et resultat av langsiktige kunderelasjoner. Vi tror du er forhandlingsvant og stolt av de resultatene du har oppnådd i tidligere jobber.

 

Som ny distriktssjef blir du en del av vårt salgsteam i regionen, og forventes å bidra sterkt til at vi oppnår vår målsetting om å være den foretrukne og beste leverandøren av EPS isolasjon.

 

Miljøet er uformelt og betingelsene konkurransedyktige. Sunde kan tilby utfordrende oppgaver og utviklingsmuligheter i et solid, internasjonalt selskap.

 

Er du klar for en ny utfordring, så ta gjerne uforpliktende kontakt med markedssjef Kristian Karlsen, tlf 95 99 29 49, eller Morten Christensen tlf. 90 08 62 80.Skriftlig søknad og CV sendes snarest til MortenC@thomasint.no

 

 

SUNDE GROUP:     Brødr. Sunde AS Norway – Sundolitt AB Sweden – Sundolitt AS Denmark – Sundolitt GmbH Germany –

SundolittLtd. United Kongdom – Sundolitt Sau Spain

 

Vis flere stillinger: