COWI Bergen søker etter sivilingeniører og ingeniører

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 870 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi AS
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist11.03.2012

Vårt kontor i Bergen har i dag 70 medarbeidere, og jobber i hovedsak innen fagområdene vann og avløpsteknikk, samferdsel, bygg, bro og konstruksjon, miljø, areal, energi, VVS-teknikk, og elektro. COWI er også blant de ledende rådgiverne innen planlegging av Jernbane, Metro og Bybane i Norge og Norden, og vi ønsker å styrke dette miljøet i Vest-Norge.

Vi har en strategisk målsetting om å utvide vår virksomhet. I den forbindelse søker vi etter  nye medarbeidere som ønsker å utvikle seg faglig gjennom spennende og utfordrende prosjekter, samt bidra til vekst og utvikling for seg selv og fellesskapet. Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Arbeidsområde
Arbeidsområdet vil være alle typer prosjektering og rådgiving innen fagene vi i dag tilbyr ved vårt kontor i Bergen. I tillegg søker vi etter deg som har erfaring fra planlegging og bygging av jernbaneanlegg.

Arbeidssted
Vi har kontorer over hele landet, så angi i søknaden hvor du ønsker å arbeide.

Vi vektlegger
COWI ønsker medarbeidere med evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team. Høy faglig kompetanse og ønsket om å tilføre våre oppdrag og vårt kontormiljø det lille ekstra er verdsatt.

Vi tilbyr
COWI tilbyr et trivelig arbeidsmiljø i moderne lokaler. Vi er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter i et flerfaglig miljø. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. For å sikre nyansatte en god velkomst og tett oppfølging det første året i COWI, har vi en fadderrodning og egen COWI-skole. Ung i COWI er et forum for deg som er under 34 år, som arbeider på tvers av organisasjon, fag, kjønn, alder og kontorsted gjennom faglig og sosial nettverksbygging. COWI er en del av det internasjonale COWI-konsernet.

 

Vis flere stillinger: