Prosjektutvikler, Prosjektleder, Prosjekteringsleder, Produksjonsleder - Energi, VVS, Elektro - SKA0000QY

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

FirmaSkanska
FylkeOslo
Søknadsfrist05.03.2012

Bli med på vår strategiske satsning innen tekniske fag

Skanska er i vekst og som en del av vår vekststrategi bygger vi opp et nasjonalt tverrfaglig kompetansemiljø innen tekniske fag. Regionen skal ha kompetanse og kapasitet innen utvikling, kontrahering og styring av tekniske fag i alle faser av verdikjeden.

Vi søker etter Energi-, VVS- og Elektro-kompetanse til stillinger innenfor Prosjektutvikling, Prosjektledelse, Prosjekteringsledelse og Produksjonsledelse. Hos oss får du jobbe på tvers av fag, på spennende prosjekter, i tett samspill med byggenhetene i Skanska.

 

 

Prosjektutvikler

Som prosjektutvikler tekniske fag er du en av spydspissene i vårt salgsapparat. En prosjektidé er for oss ikke god nok, før vi gjennom godt prosjektutviklingsarbeid har skapt det produktet som løser kundens behov. Og det er prosjektutviklernes ansvar at kundenes forventninger ivaretas. Vi lever av fornøyde kunder, så du må evne og skape tillit både i markedet, hos våre kunder og internt i selskapet.

 

 

Prosjekteringsleder

Som prosjekteringsleder tekniske fag har du ansvar for å lede og koordinere prosjekteringsprosessen i samsvar med vårt styringssystem. Du sikrer at tegninger og beskrivelser foreligger til riktig tid og bidrar til å sikre både at prosjektets målsetninger oppnås og at kundens forventninger blir innfridd.

 

 

Prosjektleder

Som Prosjektleder tekniske fag har du ansvaret for tekniske totalentrepriser fra start til overlevering. Du har ansvar for prosjektstyring, måloppnåelse og at kundens forventninger blir innfridd. Du vil også være en støttespiller for de øvrige i prosjektledelsen, og sørge for at de har riktige forutsetninger for å gjennomføre sine arbeidsoppgaver.

 

 

Produksjonsleder

Som produksjonsleder tekniske fag har du ansvar for å lede, planlegge og koordinere utførelse og kontroll av produksjon i samsvar med kontrakt og Skanskas gjeldende styringssystem. Du bidrar til å sikre oppnåelse av målsettingene til prosjektet samt at du ivaretar vårt kundeforhold til underentreprenører og leverandører.

 

 

Kvalifikasjoner

Du er tekniker, ingeniør eller sivilingeniør innen Energi, VVS eller Elektro, og har gjerne noen års erfaring fra ett eller flere av følgende områder: Prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjekteringsledelse, produksjonsledelse og idriftsettelse. Du har fokus på kvalitet og totaløkonomi og tenker løsninger i alt du gjør. Du har godt humør og finner motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.

 

 

Muligheter

Vi kan tilby spennende utfordringer og trivelige kolleger i et av verdens ledende entreprenørkonsern. Du vil bli en del av et sterkt fagmiljø med store muligheter for personlig utvikling. Skanska har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og tilbyr medeierskap gjennom vårt aksjeprogram.

 

 

Ytterligere informasjon

Har du spørsmål vedr.stillingene, kontakt Regiondirektør Espen Steinsrud på telefon +47 46 62 22 80 eller HR-sjef Anne Mette Moen på telefon +47 91 67 44 59

Vis flere stillinger: