Ingeniører/sivilingeniører Bygg

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca. 650 ansatte ved 22 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist09.03.2012

Asplan Viak i Bergen utvider og oppgraderer lokalene for å få plass til flere. Vi ønsker å ha en viktig rolle innenfor byutvikling og planlegger og prosjekterer innenfor et vidt spekter av fagfelt og prosjekttyper. Vi vil utvikle og styrke fagmiljøet vårt og søker derfor etter nye medspillere.  

Asplan Viaks divisjon Bygg- og installasjoner består totalt av ca. 100 ansatte fordelt på 13 kontorer i Norge. Divisjonsgruppen i Bergen er i positiv vekst og søker etter flere personer som kan styrke og videreutvikle fagområdet bygge- og konstruksjonsteknisk prosjektering. Vi søker etter motiverte og utadvendte personer som ønsker å bli med på den spennende utviklingen. Man vil få gode muligheter til å forme sin egen arbeidssituasjon. 

Dette er en stilling med spennende utviklingsmuligheter for rette vedkommende. Siden gruppen er i en etableringsfase for dette fagfeltet vil den som ansettes få spennende muligheter til å påvirke og forme sin egen arbeidssituasjon.   

Vi søker primært etter medarbeidere med minimum 5 års erfaring. 

 

Vi tilbyr

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Fleksibel arbeidstid 


Kontaktpersoner:

Divisjonsleder Bygg og installasjoner Øystein Rønningen
mob: +47 91 11 79 41

Gruppeleder Bygg og installasjoner Bergen Sindre Mæland
mob: +47 94 87 79 22

 

Alle søknader behandles konfidensielt. 

 

Søknad med CV og referanser:

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/9a8ac1a424e308a268a9201397c81dc1/689247/22393?iso=no

Vis flere stillinger: