Samferdselsplanlegger

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca. 650 ansatte ved 22 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.03.2012

Asplan Viak i Bergen utvider og oppgraderer lokalene for å få plass til flere. Vi ønsker å ha en viktig rolle innenfor byutvikling og planlegger og prosjekterer innenfor et vidt spekter av fagfelt og prosjekttyper. Vi vil utvikle og styrke fagmiljøet vårt og søker derfor etter nye medspillere. 

Asplan Viak utfører et bredt spekter av utredningsoppgaver innen arealplanlegging, transport / trafikk, samferdsel og logistikk. Vi søker etter både erfarne og yngre medarbeidere med utdannelse og interesser innenfor disse fagområdene. Gjennom partner-selskapet NORPLAN er selskapet engasjert i utenlandsoppdrag, og gode språkkunnskaper samt erfaring / interesse for slike oppdrag vil vurderes spesielt. 

For å styrke faggruppen innenfor samferdsel og utredning søker vi derfor etter en dyktig og engasjert samferdselsplanlegger. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak omfatte utredninger innenfor samferdsel, overordnet / samordnet areal- og transportplanlegging, trafikkberegninger, planlegging av veger og trafikksystem på forskjellig nivå, konsekvensutredninger/ROS-analyser, samt prosjektledelse og prosjektadministrasjon knyttet til samferdselsprosjekter. 

Vi søker etter en person med gode analytiske evner, god samarbeidsevne, serviceinnstilling ovenfor kunder, godt nettverk, nysgjerrig på nye oppgaver og godt humør.  


Vi tilbyr:

• Et bredt faglig og sosialt miljø med stort nettverk
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Fleksibel arbeidstid 

Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling:

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/697c01477081fc51975d9cf0a1d6b650/689287/22393?iso=no

 

Vis flere stillinger: