Sivilingeniør / Ingeniør innenfor Vann og Miljø

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, design og teknikk. Vi er sterkt forankret i Nord-Europa, Russland, Midt-Østen og England. I Norge har vi mer enn 1200 medarbeidere fordelt på 28 kontorer.

Vår virksomheten består av 10 000 medarbeidere som er opptatt av å skape nye og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring.

Stor grad av handlefrihet gir våre medarbeidere rom for å utvikle kreative og individuelle løsninger. I Rambøll ønsker vi mangfold velkommen og danner flerfaglige team for å fremme inspirerende løsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist12.03.2012

Rambøll har store og utfordrende prosjekter knyttet til vannforsyning og avløpshåndtering. Vi ønsker å styrke vårt fagmiljø med flere engasjerte medarbeidere med Bachelor (ingeniør) eller Master grad (sivilingeniør).

Vi har en inkluderende arbeidsform med samarbeid på tvers av ulike fagfelt, nasjonalt og internasjonalt. Gjennom interne nettverk får våre medarbeidere tilgang til verktøy og faglig støtte som gir grunnlag for å yte gode faglige prestasjoner og til å utvikle egen kompetanse.

 

Rambøll Vann og Miljøteknikk i Trondheim har en stor oppdragsportefølje med strategiske prosjekt innenfor vannforsyning, avløpshåndtering og overvannshåndtering i åpne og lukkede systemer.

 

Vi ønsker å styrke vår kompetanse innenfor VA- systemer, modellering av ledningsnett og rensing av drikkevann og avløpsvann.

Vårt kontor i Trondheim teller 250 medarbeidere innenfor 9 ulike fagdisipliner. Våre medarbeidere arbeider sammen med geoteknikere, miljøteknikere, energieksperter, spesialister innenfor konstruksjon og tekniske systemer, veg og arealplanleggere.  Avdeling Vann og Miljøteknikk har 27 medarbeider med spesialister innenfor vannforsyning, avløpshåndtering, avfallshåndtering og miljøstyring.

Med over 24 kontorsteder i Norge vil du få anledning til å flytte til annen lokasjon hvis det skulle være interessant på et senere tidspunkt.
Vi søker etter medarbeidere med Bachelor eller Master grad. Det forutsettes god kunnskap om relevant verktøy/programvare.

 

Gode utviklingsmuligheter

Rambøll ble rangert som nummer én på Universums liste over de mest attraktive arbeidsgiverne i Norden i 2011. Rambøll er en viktig lokal aktør mange steder samtidig som vi kan tilby vår beste kompetanse til alle våre kunder, enten den hentes fra en annen region i Norge eller internasjonalt. Vår posisjonen skyldes at vi vinner oppdrag som sikrer oss spennende arbeidsoppgaver. I tillegg satser Rambøll mye for å videreutvikle det svært gode arbeidsmiljøet og den enkelte medarbeiders kompetanse gjennom fagprogram i Rambøll Academy.  

Synes du Rambøll kan være et godt valg for deg i dag eller i fremtiden ber vi om at du sender inn søknad med CV, vitnemål og attester. Ta gjerne kontakt med avdelingsleder Turid P Ødegaard,
tlf.: 930 36 535 eller e.post turid.odegaard@ramboll.no
for spørsmål eller avtale om en uformell samtale.

Vis flere stillinger: