Senior elkraftingeniør - prosjektering

For første gang i historien begynner etterspørselen etter naturressurser å overgå forsyningsevnen. Det kreves kreative løsninger innen alle sider ved energiforsyning og energieffektivitet for å imøtekomme denne utfordringen. I tillegg må vi fokusere på den måten vi forbruker energi på og hvordan dette påvirker klimaet.

FirmaRambøll Energi
FylkeFlere fylker
StedOslo eller Trondheim
Søknadsfrist02.04.2012

Du vil bli fagansvarlig for prosjektering av elnett samt ha ansvaret for den videre utviklingen av fagmiljøet rundt dette.

Ferdigheter og personlige kjennetegn

En av våre største utfordringer ligger i at vi skal bygge opp ett nytt kompetansemiljø der konkurrentene allerede er posisjonert, du må derfor ha en drive og et ønske om å være med på å få dette til å skje. Du må like å dele kunnskap og å ta ansvar.

Vi ønsker oss kandidater med god erfaring innen prosjektering av

  • apparatanlegg
  • kontrollanlegg
  • høyspentlinjer
  • kabler og kabelanlegg

 

Vi tilbyr

  • en unik mulighet til å bygge opp et fagområde i et selskap med økonomisk trygghet
  • store faglige og markedsmessige utfordringer.
  • meget gode lønnsbetingelser hvis du er riktig kandidat
  • Rambølls gode personal- og velferdsordninger
  • Muligheter for internasjonale prosjekter og internasjonalt samarbeid

 

Hvorfor velge Rambøll?

Rambøll med sine nærmere 10 000 medarbeidere har sin største styrke innen bygg og infrastruktur. Rambøll Energi er en nyopprettet global divisjon som innen 2015 skal gjøre Rambøll til Europas ledende rådgiver innen fornybar energi. Divisjonen har i dag 450 spesialister fordelt på kontorer i Danmark, Sverige, Finland, England og Norge. Divisjonen skal fortsette å vokse både gjennom ansettelser og oppkjøp.

Rambøll Energi i Norge består i dag av 19 medarbeidere og er kompetansemessig sterkest på vindkraft og fjernvarme. Elnett er nå det nye fokusområdet for enheten. Det forventes stor aktivitet blant nettselskapene både relatert til reinvesteringer i elnettet og fornybar energi. Vi ønsker å møte den forventede etterspørselen etter rådgivertjenester ved å bygge opp et miljø som kan bistå i alt fra idéfase, forstudier, nettanalyser, prosjektering og prosjektledelse. Rambøll har allerede et sterkt miljø som i stor grad vil kunne bistå til en rekke støtteaktiviteter, men er avhengig av å spisse kompetansen med en eller flere seniorer innen nettanalyse. Parallelt etableres det et fagnettverk innen elnett på tvers av landegrensene med Rambøll Energis søsterdivisjoner i Danmark og Sverige.

Rambøll er en lokal partner med global kompetanse. Energi er ett av Rambølls mest profilerte tjenesteområder og vi samarbeider på tvers av landegrenser og fagområder. Dette gjør det mulig å dra veksel på energispesialister i andre land samtidig som vi samarbeider med andre fagmiljøer som tekniske systemer, anlegg og industri, byggfag og forurensning og miljø lokalt.

Spørsmål?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Vis flere stillinger: