Ingeniører/sivilingeniører avd. Tekniske systemer

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, design og teknikk. Vi er sterkt forankret i Nord-Europa, Russland, Midt-Østen og England. I Norge har vi mer enn 1200 medarbeidere fordelt på 28 kontorer.

Vår virksomheten består av 10 000 medarbeidere som er opptatt av å skape nye og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring.

Stor grad av handlefrihet gir våre medarbeidere rom for å utvikle kreative og individuelle løsninger. I Rambøll ønsker vi mangfold velkommen og danner flerfaglige team for å fremme inspirerende løsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedDrammen, Tønsberg eller Kongsberg
Søknadsfrist12.04.2012

Rambøll tekniske systemer region Buskerud/Vestfold består i dag av 20 ansatte, fordelt med 11 personer på Elektro, Elektro/Samferdsel og 9 på VVS. Vi holder til i moderne attraktive lokaler i Drammen, Tønsberg og Kongsberg.  Tekniske systemer er en del av et bredt og meget god flerfaglig miljø i Rambøll.

Vi ønsker å styrke vår stilling i markedet og søker derfor nye kollegaer.

Vi søker etter deg som ønsker å jobbe ved våre kontorer i Drammen, Tønsberg og gjerne ved vårt nyetablerte kontor på Kongsberg. 

 

Elektro, Elektro/Samferdsel:

Ingeniører: Vi søker fortrinnsvis ingeniører med erfaring fra rådgivende ingeniørkontor. Annen relevant erfaring er selvsagt også av interesse. Nyutdannede er også velkomne til å søke.

Sivilingeniører: Vi søker sivilingeniør(er), både nyutdannede og med erfaring fra rådgivende ingeniørkontor.  Annen relevant erfaring er også av interesse.

 

VVS - Energi og miljø:

Til vårt kontor i Drammen, Tønsberg eller Kongsberg søker vi

Ingeniør/Sivilingeniør VVS: Du er nyutdannet eller gjerne med erfaring fra rådgivende ingeniørkontor. Annen relevant erfaring er også av interesse.

 For alle stillinger kan vi tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt og uformelt miljø. Arbeidsoppgaver og ansvar vil tilpasses din kompetanse, interesser og våre felles kompetansemål. Konkurransedyktige betingelser.

Primære arbeidsoppgaver kan bl.a. være:

  • Rådgiving
  • Prosjektering og oppdragsledelse
  • Oppfølging av kunder og oppdrag
  • Teknisk byggeledelse
  • Utredninger

 

Vi benytter G-prog beskrivelsesprogram. Vi er i ferd med å konvertere til Revit design/tegneprogram og ser gjerne at du ønsker å utvikle deg innen dette.  Rambøll har en målsetting om å være ledende innen utvikling av BIM, og leder bl.a. gruppen som har ansvar for utvikling av Norsk Standard på området.

Rambøll prioriterer kompetanseoppbygging. I den forbindelse har Rambøll etablert Rambøll Academy, som tilbyr målrettet kursing innen prosjekt- og oppdragsgjennomgang på alle nivåer. Rambøll tilbyr også rene fag og/eller flerfaglig rettede kurs.

For ytterligere informasjon om Rambøll viser vi til våre hjemmesider www.ramboll.no.  Ta gjerne kontakt med avdelingsleder Frank Holm, frank.holm@ramboll.no for en uformell samtale.


Søknadsfrist 12. april
Arbeidssted Drammen, Tønsberg, Kongsberg