Rallardagene viktig for NFF

- Rallardagene er en fantastisk mulighet for NFF til å få et faglig fotfeste også nord for Trondheim, sier NFF-formann Jan Kristiansen.

Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF) og Tekna har tatt over arrangøransvaret for Rallardagene i Narvik, som går av stabelen 14. og 15. mars i forbindelse med den tradisjonsrike Vinterfestuka.

NFF står som kjent bak flere årlige fagarrangementer, blant annet Fjellsprengningskonferansen i Oslo og sprengningskurset på Storefjell, men foreningen har frem til nå manglet regelmessige aktiviteter i Nord Norge. Jan Kristiansen er derfor veldig fornøyd med at NFF har fått muligheten til å arrangere Rallardagene i Narvik.

- NFF kunne ikke jo ikke si nei til et arrangement som heter Rallardagene. Det passer som hånd i hanske for det fagmiljøet vi representerer, sier han.

NFF-formannen ønsker bransjekolleger fra hele landet velkommen til Narvik i midten av mars, men han håper spesielt at de som driver innenfor bransjen i Nord-Norge vil bruke Rallardagene til å skaffe seg faglig input og ikke minst treffe andre i bransjen.

- Dette kan være en god mulighet til å komme i kontakt med NFF som miljø. Vi er en forening som er veldig opptatt av at bransjen skal dele kunnskap med hverandre, sier Kristiansen.

Her kan du se programmet og melde deg på Rallardagene

Se også Rallardagene.no