Klart for Rallardagene

I forbindelse med at Vinterfestuka blir arrangert for 57. gang i Narvik, avvikles også Rallardagene for sjette gang 14. og 15. mars. Det er nå Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF)/Tekna som står bak Rallardagene.

Det skjer mye spennende i nord-områdene, og dette vil det bli lagt stor vekt på i programmet, sier Frode Nilsen i LNS som sitter i arrangementkomiteen for Rallardagene. Det er mye på gang i Nord-Norge både når det gjelder industri, gruve, anlegg og samferdsel. Oljevirksomheten vil ventelig også skape mye virksomhet for bygge- og anleggsnæringen i årene som kommer. Det samme vil skje på energiområdet ellers.

Dette arrangementet kommer like etter at Nasjonal Transportplan blir lagt frem. Både veidirektør Terje Moe Gustavsen og jernbanedirektør Elisabeth Enger kommer. Det samme gjør en rekke andre fra de to etatene.

Det er satt opp et meget spennene program som bør vekke interesse både for rådgivere, entreprenører, leverandører og byggherrer, sier Nilsen.

Ellers er det lagt opp til et godt sosial program hvor det er en rekke kulturinnslag. Mange vil også ta med seg den sagnomsuste Rallarmiddagen.

De som sitter i programkomiteen ellers er Erik Frogner, Norconsult, Bjørn Erik Selnes, Statens vegvesen/Vegdirektoratet, Karl Aksel Vik, Peab og Arnsteinm Aarseth, NGI og Svein Ove Hareide, HiN. Det hele administreres av Siri Engen, Tekna.

Byggeindustrien vil være til stede og vi kommer med god dekning både på bygg.no i Byggeindustrien. Arrangementet kolliderer ikke med Byggedagene som arrangeres 21. og 22. mars.

Les mer på www.rallardagene.no

og her

http://www.tekna.no/portal/page/portal/kurs/vis_arrangement?p_kp_id=24981