Ny nordisk Fischer-direktør

Thomas Bendixen ble fra januar 2012 leder av fischer i Danmark og ivaretar dessuten også det regionale ansvar i Norden.

- Fischer er kjent verden over for produkter av høy kvalitet og innovative løsninger til innfesting, både blant fagfolk og gjør-det-selv folk, sier Thomas Bendixen.

- Derfor er fischers oppgave i stor grad å være det naturlige valget for kundene når de trenger festemateriell. Vi må bli enda bedre til å tenke på sluttbruker i vårt arbeid mot forhandlerne, vår markedsføring og salg, legger han til.

Thomas Bendixen kommer til fischer med erfaring fra flere byggevareleverandører og har senest som salgs- og marketingdirektør vært med på å etablere og styrke den danske delen av det europeiske utleiekonsernet, LOXAM Rental.

Fischers nylonplugger med tilhørende skruer og stålankere har vært på det danske markedet i mer enn 50 år – og markedsført i Norge nesten like lenge. I de senere år er sortimentet utvidet med en rekke sterke produkter innenfor kjemi, samt et komplett utvalg av bygg, tre og plateskruer til innendørs og utendørs bruk.

- Vi har ambisjoner om at vårt nye skruesortiment skal ha en posisjon som er like sterkt som fischers øvrige festemateriell. Forhandlerne er våre viktigste medspillere, og derfor vil vi fremover satse kraftig på å bygge ut forhandlernettet og styrke de gode samarbeidspartnerne vi allerede har i dag, sier Joakim Melby Olsen, som står i spissen for fischer i Norge.

Fischers produkter blir brukt til store byggverk og prosjekter verden over. Det er for eksempel fischers festemateriell som holder sammen Kjøbenhavns metro, Wembley Stadium i London og verdens hittil høyeste bygning, Burj Al-Arab, i Dubai.

- Jeg gleder meg veldig til videre å styrke fischers posisjon i Norge og til å utvikle noen felles nordiske løsninger sammen med vår nye nordiske direktør, sier Joakim Melby Olsen.