Ny sjef i Alliero

Ole Chr. Kirkestuen blir ny daglig leder i Alliero AS.

Kirkestuen tar over stafettpinnen etter Terje Eknes, som har vært sentral i forbindelse med Allieros omstillingsprosess de siste årene.

– Eknes har spilt en viktig rolle, både i driften og det pågående omstrukturerings- og forbedringsarbeidet. Vi har hatt glede av hans erfaring og egenskaper, og ønsker ham lykke til med nye utfordringer, sier Amund Alm, konsernsjef for Alliero Gruppen.

Ole Chr. Kirkestuen kommer fra stilling som avdelingsleder i Alliero AS. Han er en av gründerne i selskapet, og har arbeidet der siden etableringen. Han har lang bransje- og ledererfaring og har vært ansvarlig for en rekke store og omfattende rehabiliteringsoppdrag i Oslo-området.

– Kirkestuen har unik erfaring og kunnskap innenfor rehabilitering av eiendom, samtidig som han kjenner bransjen, markedet og virksomheten fra innsiden. Han er dyktig og resultatorientert, og blir en viktig ressurs i den pågående videreutviklingen av selskapet og gruppen, sier Alm.

Alliero AS, som jobber innen håndverkstjenester og entrepriser i rehabilitering av eiendom, er et selskap i Alliero Gruppen, en totalleverandør innen rehabilitering og vedlikehold. Gruppens tre kjerneområder er håndverkstjenester, entrepriser og tekniske tjenester innen elektro/VVS.