Daglig leder

Moelven Industrier ASA er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet har 49 operative enheter i Norge, Sverige og Danmark, med 3400 ansatte og en omsetning på NOK 8 milliarder.

Moelven Telemarksbruket AS, Bø i Telemark inngår i Moelven-konsernet som eier 51% og AT-Skog BA eier 49%. Sagbruket produserer furu til kunder innen høvlerier, emballasjeindustri samt møbel- og snekkeri-segmentet. Selskapet har 28 ansatte og en omsetning på cirka NOK 65 millioner.

FirmaMoelven Telemarksbruket AS
Fylke
Søknadsfrist12.03.2012


Daglig leder
Lagbygging - Ledelse - Verdiskapning - Resultatoppfølging

 

Arbeidsoppgaver:

Totalansvar for selskapets drift og utvikling. Rekruttere, utvikle og lede dyktige medarbeidere. Øke produktiviteten og kvaliteten. Økt ressurs-utnyttelse og effektivisering i driften. Strategisk utvikling. Overordnet salg og markedsutvikling.


Kvalifikasjoner:

Gode leder- og relasjonsegenskaper. Forståelse av totaliteten i virksomheten. Analytiske egenskaper og økonomisk forståelse. Erfaring fra industriell virksomhet. Høyere utdanning er en fordel.


Vi tilbyr:

Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Gode mulighet for å påvirke selskapets utvikling. Gode utviklingsmuligheter i et profesjonelt konsern. Et godt arbeidsmiljø med dyktige og dedikerte kollegaer.

 

Gå inn på www.moelven.no for nærmere informasjon om Moelven og for å sende søknad innen 12. mars 2012. Kan også sendes direkte til e-post: ea@skc.no

 

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Skagerak Consulting AS, Erik Aasmundtveit, tlf. 414 31 938 eller adm. direktør i Moelven Timber AS og styreleder i Moelven Telemarksbruket AS, Johan Padel, tlf. 415 40 645.

Vis flere stillinger: