Leder Neumann Bygg Tromsø

Neumann er en av Norges største byggevaredistributører med et varesortiment som dekker det meste innen trelast og byggevarer til nybygg og rehabilitering. Neumann har 300 ansatte, fordelt på 13 avdelinger i Norge. Neumann hadde en omsetning i 2010 på 1,2 milliard Nkr. Hovedkontoret er i Bergen. Neumann betjener primært proffmarkedet i byggeindustrien, som entreprenører, byggmestere, murmestere eller andre håndverkere. Hos noen av våre avdelinger, betjener vi også privatmarkedet med egne forbrukerutsalg. Neumann er en virksomhet i konsernet DT Group, som er Skandinavias største byggevaredistributør. Foruten Neumann i Norge er DT Group representert i Danmark, Sverige og Finland. Konsernet har 8 000 ansatte og en årlig omsetning på ca. 25 milliarder Nkr. DT Group er den skandinaviske delen av Wolseley plc, verdens største distributør av byggematerialer og VVS-produkter til proffmarkedet. Wolseley har over 45 000 ansatte fordelt på virksomheter i 23 land i Europa og Nord-Amerika, og er notert på børsen i London.

FirmaNeumann Bygg As
FylkeTroms
Søknadsfrist25.02.2012


Leder Neumann Bygg Tromsø

Endringsledelse | Markedsutvikling | Personalledelse

 

Vil du være med på Neumann Bygg sin Nordområdesatsing?

 

Som Leder av Neumann Bygg Tromsø vil du få ansvar for å lede og utvikle Nord-Norges største byggevareutsalg. Neumann Tromsø er en stor organisasjon med nærmere 60 ansatte og omsetter for 230 millioner. Neumann har en sterk posisjon i Tromsø, både i privat- og proffmarkedet. Avdelingen har nå initiert en forbedringsprosess og ny leder vil få ansvaret for implementering og forankring av denne. I forlengelsen av det interne forbedringsarbeidet skal det satses stort på å øke Neumanns markedsandeler i regionen.

 

Vi søker deg som er dyktig på:

 

  • Endringsledelse i organisasjoner. Du har ledererfaring og har gjennom rollen opparbeidet solid erfaring fra utvikling av organisasjoner. Neumann samarbeider tett med organisasjoner som praktiserer ”best practice” innen varehandel og kundefokus.

 

  • Personalledelse. Avdelingen skal ta nye sprang og din oppgave er å få det beste ut av dine medarbeidere og ressurser. Neumann opererer ut ifra en desentralisert struktur og som Leder i Tromsø har du lokalt et selvstendig resultatansvar.

 

 

Vi søker deg som har ledererfaring fra bygge-/logistikk bransjen, varehandel eller tilsvarende. Grunnleggende økonomiske kunnskaper er en fordel da lederrollen innebærer økonomisk innsikt og ansvar.  

 

Vi tilbyr deg en sentral rolle i Neumanns videre satsning i Tromsø, samt være en del av fremtidens lederteam for Neumann i Nord Norge.   

 

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Arvid Bø tlf. 975 59 045, eller Geir Lislerud tlf 975 59 052.


Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på www.mercuriurval.no snarest, og senest innen 25. februar 2012. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vis flere stillinger: