Etablerer forum for boligpolitikk

- Vi har et boligproblem i Norge. Derfor trenger vi en helhetlig boligpolitikk, skriver etablererne av Iglo - forum for boligpolitikk i en kronikk i Aftenposten. 14. februar arrangerer forumet sitt første møte.

forumets nettside står det at Iglo har som ambisjon å skape en møteplass for næringslivsaktører, organisasjoner, beslutningstakere og publikum for å diskutere løsninger på de utfordringer boligmarkedet i Norge står overfor. Målet er å sette fokus på boligpolitikk frem mot Stortingsvalget i 2013.

Konfransiér er Erik Lundesgaard og Mikkel Røisland, initiativtakerne til forumet som har flere aktører i byggenæringen med som støttespillere.

”Ubalansen i boligmarkedet, gjør det nødvendig å stille spørsmål om det er behov for mer boligpolitikk, eller i det minste en helhetlig boligpolitikk overfor boligmarkedet. Den nylig fremlagte NOU fra kommunalminister Liv Signe Navarsete fokuserte på den boligsosiale politikken som omfatter tre prosent av befolkningen. Men hva med de øvrige 97 prosent?” spør Lundesgaard og Røisland i sin kronikk i Aftenposten.

Iglo sitt første forummøte finner sted 14. februar kl 17.30. Aspelin Ramm AS stiller Mathallen på Vulkan ved Grünerløkka i Oslo til disposisjon for et program der flerer velkjente aktører stiller som innledere og debattanter.

Arrangementet er åpent for alle.